Neler Yeni

Witcher 3 denen Oyunun Kötü Olması

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yasin
Milleti alıştırdılar online oyunlara, hikayesi olan mis gibi oyunları beğenmiyorlar. Ne yazık ki bizim gibiler witcher 3, rdr gibi güzel oyunları göremeyeceğiz artık.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,566
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hadi La Ordan Oynamayı Bilmiyorum Allah Bana O Beceriyi Nasip Etmemiş Demiyorsunda Oyuna Laf Ediyorsun Oyun Mekanik Olarak Grafik Olarak Özelliklede Hikaye Olarak En Tepe Oyunlardan Bence En Tepede Tabi Senin Ve Senin Gibilerin Cehaleti Bunu Geri Teptirebiliyor😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga Bunların Kafa İyi Boşver

Witcher 3 e boş diyorsan elindeki pc yi sat birdaha oyun oynama sen en iyisi😂

Vuruş Hissiyatı Olsun Mekanikleri Olsun Tarzına Ve Katogorisine Göre Çok İyi Olduğundan Olabilir Mi?

Sen 10 Dk Oynayıpta Oyuna Çöp Dersen Ve Forum Açarsan Boş Yaparsan İnsanlarda Sana Bu Şekilde Tavır Alır Bu Gayet Normal Sen Boş Yapmışsın Ve akp İle Ne Alakası Var?

Abartılma? 10dk.oynamışsın La Bebe😂 Hikayeyi Bilmeden İleriyi Bilmeden Boş Yapmışsın😂😂😂
Vuruş hissiyatı bir yerden sonra kütüğe bağlıyor Animasyonlar sebebiyle bazı yerlerde karakter sapıtabiliyor ordan - verebilirim ancak onun harici cidden çok güzel oyun

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Arda doğan
Vuruş hissiyatı bir yerden sonra kütüğe bağlıyor Animasyonlar sebebiyle bazı yerlerde karakter sapıtabiliyor ordan - verebilirim ancak onun harici cidden çok güzel oyun
Vuruş Animasyonu Oyuna Atmosferik Olarak Tam Oturaklı Olması İçin Öyle Bence Ve Güzel Bence

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,566
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Vuruş Animasyonu Oyuna Atmosferik Olarak Tam Oturaklı Olması İçin Öyle Bence Ve Güzel Bence
Witcher 2 nin combat sistemi daha iyi bu konuda deneme şansınız olursa görürsünüz zamanında oynamıştım tanıdıkların evinde yakın zamanda kendi pcmde tekrar oynamak istesemde eski oyun olması sebebiyle sıkıntılar yaşadım
Combat olarak Witcher 2 > witcher 3 belki yetenek ağacı olarakta denilebilir ancak o kısım kişiden kişiye değişebilir ben 3 ün yetenek ağacını daha çok sevdim şahsen

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Arda doğan
Witcher 2 nin combat sistemi daha iyi bu konuda deneme şansınız olursa görürsünüz zamanında oynamıştım tanıdıkların evinde yakın zamanda kendi pcmde tekrar oynamak istesemde eski oyun olması sebebiyle sıkıntılar yaşadım
Combat olarak Witcher 2 > witcher 3 belki yetenek ağacı olarakta denilebilir ancak o kısım kişiden kişiye değişebilir ben 3 ün yetenek ağacını daha çok sevdim şahsen
Witcher 2 yi ve 1 i oynayacaktım ama oynama dediler sırf hikaye için oynayacaktım boşver dediler hikayeyi youtube üzerinden izleyerek analiz ettim 3 ü oynadım birdaha oynasammı diye düşünüyorum Ama Birdaha Bitirdikten Sonra Hayatta Çıkmaz Bir Boşluğa Düşmek İstemiyorum!

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,566
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Witcher 2 yi ve 1 i oynayacaktım ama oynama dediler sırf hikaye için oynayacaktım boşver dediler hikayeyi youtube üzerinden izleyerek analiz ettim 3 ü oynadım birdaha oynasammı diye düşünüyorum Ama Birdaha Bitirdikten Sonra Hayatta Çıkmaz Bir Boşluğa Düşmek İstemiyorum!
1 cidden çok çok eski bir oyun sırf o yüzden iade ettim oynanmaz çünkü
ancak 2 hala combat sistemi vs olsun oynanabilir bi oyun (optimizasyon sorunlarıyla karşılaşabilirsin ben sırf bu yüzden oynayamamıştım kendi pcmde)
Ayrıca o boşluk hissi w3 te hızlı geçmişti bende
ancak rdr,cyberpunk2077 ve detroit become humanda asıl iliklerime kadar hissetmiştim üçünüde oynamadıysan tavsiye ederim

Ellsy

80+ Bronze
Hayatımda gördüğüm en ovarreted oyun bu olabilir savaş mekanikleri mobil düzeyde ana karakter desen tepki bile vermiyor 10 dakika da iade ettim tek kelime ile çöp şu şahısa tek kelime dahi etmek istemiyorum
Anladim abiiii

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
iade et knk

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Arda doğan
1 cidden çok çok eski bir oyun sırf o yüzden iade ettim oynanmaz çünkü
ancak 2 hala combat sistemi vs olsun oynanabilir bi oyun (optimizasyon sorunlarıyla karşılaşabilirsin ben sırf bu yüzden oynayamamıştım kendi pcmde)
Ayrıca o boşluk hissi w3 te hızlı geçmişti bende
ancak rdr,cyberpunk2077 ve detroit become humanda asıl iliklerime kadar hissetmiştim üçünüde oynamadıysan tavsiye ederim
Bende Geçmedi Hayla Var 1 Sene Oldu Dying Light 1 Bitirmiştim 2 yi almıştım arada Witcher 3 ü duydum oynadım sonra dying light 2 yi unuttum giresim.gelmedi falan geçen girdim onada dying light 1 bence hikaye olarak olsun son olarak olsun daha iyiydi 2 çok saçma bitti rdr 2 daha oynamadım şu okullar bitsin ara vermeden tam oynuyucam stajerim son sınıf sorumluluklarım çok ama okul biter bitmez onuda ara vermeden oynuyucam

Just reset

80+ Bronze
Bende Geçmedi Hayla Var 1 Sene Oldu Dying Light 1 Bitirmiştim 2 yi almıştım arada Witcher 3 ü duydum oynadım sonra dying light 2 yi unuttum giresim.gelmedi falan geçen girdim onada dying light 1 bence hikaye olarak olsun son olarak olsun daha iyiydi 2 çok saçma bitti rdr 2 daha oynamadım şu okullar bitsin ara vermeden tam oynuyucam stajerim son sınıf sorumluluklarım çok ama okul biter bitmez onuda ara vermeden oynuyucam
Sakın ara verme

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,164
İsim
Abdullah Aydoğdu
Bir çete savaşı başlattın..png

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,566
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Cyberpunk2077 yide öneririm cdpr'ın hikaye anlatımını zaten w3 ten dolayı biliyorsun gerek main story olsun gerek side questler olsun eğlenerek oynadım karakter kasma mantığı gayet güzel oynayış tarzını kendiniz belirleyebildiğinizdende daha zevk alabilirsin gerek netrunner olup 8-10 kişiyi aynı anda hackleyip gizlilik şeklinde gidebilirsin yada solo tarzında oynayıp sandevistan + katanayla milletin kelleyi uçurabilirsin aşağıya dünyasıyla ilgili çektiğim birkaç fotoğrafı bırakacağım kendin değerlendirsen daha iyi olur derim (En sona en sevdiğim iki aracımı koydum)
1709155289406.png

1709155327447.png

1709155370146.png

1709155394790.png

1709155433589.png

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,957