Her hafta bu konu var çok yazık size.Hayatımda gördüğüm en ovarreted oyun bu olabilir savaş mekanikleri mobil düzeyde ana karakter desen tepki bile vermiyor 10 dakika da iade ettim tek kelime ile çöp şu şahısa tek kelime dahi etmek istemiyorum
Her hafta bu konu var çok yazık size.Hayatımda gördüğüm en ovarreted oyun bu olabilir savaş mekanikleri mobil düzeyde ana karakter desen tepki bile vermiyor 10 dakika da iade ettim tek kelime ile çöp şu şahısa tek kelime dahi etmek istemiyorum
Hadi La Ordan Oynamayı Bilmiyorum Allah Bana O Beceriyi Nasip Etmemiş Demiyorsunda Oyuna Laf Ediyorsun Oyun Mekanik Olarak Grafik Olarak Özelliklede Hikaye Olarak En Tepe Oyunlardan Bence En Tepede Tabi Senin Ve Senin Gibilerin Cehaleti Bunu Geri TeptirebiliyorHayatımda gördüğüm en ovarreted oyun bu olabilir savaş mekanikleri mobil düzeyde ana karakter desen tepki bile vermiyor 10 dakika da iade ettim tek kelime ile çöp şu şahısa tek kelime dahi etmek istemiyorum
Aga Bunların Kafa İyi BoşverDalga mı geçiyon sen antreman bölümünü oynayıptamı bu konuyu açtın ?
Witcher 3 e boş diyorsan elindeki pc yi sat birdaha oyun oynama sen en iyisiGoty artık takmamak gerek boş boş oyunları seçiyorlar
Vuruş Hissiyatı Olsun Mekanikleri Olsun Tarzına Ve Katogorisine Göre Çok İyi Olduğundan Olabilir Mi?Hocam siz en iyi şekilde açıkladınız bunlar hakaret etmeden anlatamıyor yok yaşı küçük takmayın falan 16 yaşındayım gayette kendimi ifade edebilirim
Sen 10 Dk Oynayıpta Oyuna Çöp Dersen Ve Forum Açarsan Boş Yaparsan İnsanlarda Sana Bu Şekilde Tavır Alır Bu Gayet Normal Sen Boş Yapmışsın Ve akp İle Ne Alakası Var?Sanane Alp kardeş ister beğenir ister beğenmem bu leş oyunu büyüten sizin gibi (AKP'li koyunlar) gibi witcher all demeye devam edin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana burada yaz diyen yok dostum ben burada fikirimi belirttim tabi sizin gibi geri kafalılar daha insanların kişisel görüşlerine bile saygısı yok
Abartılma? 10dk.oynamışsın La Bebe Hikayeyi Bilmeden İleriyi Bilmeden Boş YapmışsınBende bir oyunu gerektiğinden fazla abartmanızı var ya
Tebrik ederim
Oyunlar beğenildiği için seçiliyor, bunu kimse kafasına göre değil, oyuncuların oyları belirliyor.
Genshin impact gibi bir çöpün de milyonlarca oyuncusu var.Elden Ring'in seçildiği sene chat Genshin ile kaynıyordu.Oyuncuların sayısı ve beğenisi oyunun alacağı ödülü belirlemiyor. İngilizceniz yoksa google çeviri kullanabilirsiniz. ''The process begins with over 100 video game publications and websites, which collectively name six games as nominees. After the nominees are selected, the winner is chosen by a combined vote between the jury (90%) and public voting (10%).''Çöp olsaydı beğenilmezdi, beğenilmese goty almazdı. Siz objektif olmayı bilmiyorsunuz.
Sen çöp dediğin için oyun çöp olmuyor dostum, anlamamakta ısrarcısın galiba. Benlik oyun değil de geç, neye uzatıyorsun? Genshin dediğin kadar kötü bir oyun olsa, her güncelleme geldiğinde hayvan gibi oyuncu sayısına ulaşmaz. Oyunu beğenmediniz diye kötüleme hakkınız olduğunu sanıyorsunuz galiba, ikisi çok farklı şeyler.Genshin impact gibi bir çöpün de milyonlarca oyuncusu var.Elden Ring'in seçildiği sene chat Genshin ile kaynıyordu.Oyuncuların sayısı ve beğenisi oyunun alacağı ödülü belirlemiyor. İngilizceniz yoksa google çeviri kullanabilirsiniz. ''The process begins with over 100 video game publications and websites, which collectively name six games as nominees. After the nominees are selected, the winner is chosen by a combined vote between the jury (90%) and public voting (10%).''
Aylar önceki bu çöp hakkındaki yorumumu yenileyeyim.Witcher 3 Rpg bakımından çöplükten öte bir oyun olsa da macera oyunu olarak güzel bir oyun.
Komik çocuk seni. Uygulama kullanmayı öğren, param gelmedi diye konu spamı atarsın sonra.En azından velet gibi anne babamın kısıtlı hesabını kullanmıyorum dostum
Çıkış yılınıda göz önünde bulundur.Hayatımda gördüğüm en ovarreted oyun bu olabilir savaş mekanikleri mobil düzeyde ana karakter desen tepki bile vermiyor 10 dakika da iade ettim tek kelime ile çöp şu şahısa tek kelime dahi etmek istemiyorum
Nikobellic sana abin yaşındaki adamlar bir bir anlatmış sen sadece kendi bildiğini tutturmuş gidiyorsun adamlara cevap bile vermemişsin. Varsa bir eleştirin bir iletişim adresi ver ben sana sesli sohbette izah edeyimHayatımda gördüğüm en ovarreted oyun bu olabilir savaş mekanikleri mobil düzeyde ana karakter desen tepki bile vermiyor 10 dakika da iade ettim tek kelime ile çöp şu şahısa tek kelime dahi etmek istemiyorum
***'li koyun bir benzetme zaten daha nasıl anlatabilirim parti'ye taparmışçasına oy kullanıyorlar ya sizde bir oyuna taparmışçasına abartın sonra biz fikir belirtince yaşım ile dalga geçin seninde Max 20 olduğundan eminimKomik çocuk seni. Uygulama kullanmayı öğren, param gelmedi diye konu spamı atarsın sonra.
Ayrıca kimseye ***'li Koyun diye bir söylemde bulunamazsın. Oy kullanmaya, banka hesabı açmaya yaşın yetmiyor milletin görüşlerine hakaret ediyorsun. Aklın yok fikrin var, daha da uzatma hiçbir şeyi. Okuluna odaklan, belki akıllı bi çocuk olursun. Bi işin olur.
Sen hayırdır olm oyun sevmedik diye iletişim adresi ver diyorsun Max 18 yaşında adamsın ağzımı bozmadan gitNikobellic sana abin yaşındaki adamlar bir bir anlatmış sen sadece kendi bildiğini tutturmuş gidiyorsun adamlara cevap bile vermemişsin. Varsa bir eleştirin bir iletişim adresi ver ben sana sesli sohbette izah edeyim
Skyrim 2011 witcher 3 2015 ??? Skyrim daha iyiÇıkış yılınıda göz önünde bulundur.
Senin gibi kolsuzlar anca gelir burada toxic'lik yapar hayatında oyunu oynamamışsın sırf Enis beğeniyor diye sende popüler kültür köleliği yapıyorsun daha da bir şey demiyorumHadi La Ordan Oynamayı Bilmiyorum Allah Bana O Beceriyi Nasip Etmemiş Demiyorsunda Oyuna Laf Ediyorsun Oyun Mekanik Olarak Grafik Olarak Özelliklede Hikaye Olarak En Tepe Oyunlardan Bence En Tepede Tabi Senin Ve Senin Gibilerin Cehaleti Bunu Geri Teptirebiliyor
Aga Bunların Kafa İyi Boşver
Witcher 3 e boş diyorsan elindeki pc yi sat birdaha oyun oynama sen en iyisi
Vuruş Hissiyatı Olsun Mekanikleri Olsun Tarzına Ve Katogorisine Göre Çok İyi Olduğundan Olabilir Mi?
Sen 10 Dk Oynayıpta Oyuna Çöp Dersen Ve Forum Açarsan Boş Yaparsan İnsanlarda Sana Bu Şekilde Tavır Alır Bu Gayet Normal Sen Boş Yapmışsın Ve akp İle Ne Alakası Var?
Abartılma? 10dk.oynamışsın La Bebe Hikayeyi Bilmeden İleriyi Bilmeden Boş Yapmışsın
Birincisi haritası çok daha çeşitli bence modlayarak çok daha iyi oluyor karakter yaratma özelliği var hikaye olarakda witcher dan iyi Skyrim çok daha serbest bir oyun evet witcher gibi RPG ama ben Skyrim'i çok daha fazla sevdim savaş mekanikleri gene zayıf ama bana göre witcher dan her halükarda daha iyi bir oyunSkyrim oynamadım, sen oynamışşın bana skyrimin neden güzel olduğunu 5 madde olarak yazar mısın ? neleri sevdin mesela.