Neler Yeni

Mağazadaki çalışan kıza aşık olma

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İsmail
Eşofman ve tişört aldım bir yerde çalışan bir kız var nasıl açılabilirim acaba bir fikri olan var mı direk ne diyebilirim? Konuştuğunuz biri yoksa kahve içmeye ne dersiniz vs gibi söylenecek cümleler arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada Instagram buldum ama o mu bilemiyorum%95 ihtimalle o ama isteğimi kabul etmedi öyle duruyor bugün söylicekdim kalabalık diye söyleyemedim yarın söylicem ama kararlıyım belki bugün akşam bile gidebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
Eşofman ve tişört aldım bir yerde çalışan bir kız var nasıl açılabilirim acaba bir fikri olan var mı direk ne diyebilirim? Konuştuğunuz biri yoksa kahve içmeye ne dersiniz vs gibi söylenecek cümleler arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada Instagram buldum ama o mu bilemiyorum%95 ihtimalle o ama isteğimi kabul etmedi öyle duruyor bugün söylicekdim kalabalık diye söyleyemedim yarın söylicem ama kararlıyım belki bugün akşam bile gidebilirim
Olm ne iciyon banada söyle bende icicem gitmişsin az önce bir konu açmışsin daha hiç samimiyetin olmadığı bir kıza yazma canım benim iyiliğin için diyorum git bidaha o mağazaya işte "merhaba aaa yine mi siz" gibi şeyler söyle şunu bunu alacağım ama olur mu olmaz mı gibi konuş sonra onun hakkında bisiler sor sen nasıl şeyler seviyon gibisinden yaratıcı ol hallet nekadar kastın sonra gitmeden deki işte müsait biz zamanda bir kahve içebiliriz de olur derse size ulaşmam için herhangi bir sosyal medya hesabınızı verir misiniz de nazikçe de ama verirse verir vermezse zaten bidaha deneme ve zorlama

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,351
İsim
Hacı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
La her güzel gördüğünüz kıza yazıyor musunuz böyle 😆

Kara*

80+ Silver
ula bu ne acele önce normal kız oluyor sonra sevgilim karım diye ilerletiyon kızın bundan haberi var mı :LOL: git mekana inceliyormuş gibi yap sonra uygun anda iş çıkışı için davet et yoğunum derse son kozun o halde instagramdan takipleşebiliriz ayağına yat yeterli

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
ula bu ne acele önce normal kız oluyor sonra sevgilim karım diye ilerletiyon kızın bundan haberi var mı :LOL: git mekana inceliyormuş gibi yap sonra uygun anda iş çıkışı için davet et yoğunum derse son kozun o halde instagramdan takipleşebiliriz ayağına yat yeterli
Polisi ararsa bil ki olmuştur bunu yap

TİTAN.

80+ Platinum
La her güzel gördüğünüz kıza yazıyor musunuz böyle 😆
Adam her masada var :D
Olm ne iciyon banada söyle bende icicem gitmişsin az önce bir konu açmışsin daha hiç samimiyetin olmadığı bir kıza yazma canım benim iyiliğin için diyorum git bidaha o mağazaya işte "merhaba aaa yine mi siz" gibi şeyler söyle şunu bunu alacağım ama olur mu olmaz mı gibi konuş sonra onun hakkında bisiler sor sen nasıl şeyler seviyon gibisinden yaratıcı ol hallet nekadar kastın sonra gitmeden deki işte müsait biz zamanda bir kahve içebiliriz de olur derse size ulaşmam için herhangi bir sosyal medya hesabınızı verir misiniz de nazikçe de ama verirse verir vermezse zaten bidaha deneme ve zorlama
Bu arkadaşın dediğini uygulasan gayet iyi olur

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sal hocam, benim buna benzer bir konum var, bilen bilir. Sonu iyi bitmemişti...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vay be 21 sayfa diyor :D forumda ki en büyük aşk konusu olsa gerek.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Abi ben de anlamıyom, bu mağazada, ŞOK'ta fln çalışan kızlar Türkiye güzelinden daha güzel oluyor. Geçen Burger'a gittim kasiyer kız abartmıyorum Türkiye güzelinden daha güzel. İşi gücü bırakıp fast food sektörüne girecem la.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom