~helloworld
80+ Bronze
Abime bi bıçıh gıymaliyeeTırnaklı yapsana abine 2 tane
Abime bi bıçıh gıymaliyeeTırnaklı yapsana abine 2 tane
Kasada kontrolcü olduğu nerde yazıyor , kesin var mıkasada argb kontrolcude varmıs benım ıcın ıyı oluyor cunku anakartım desteklemıyor extra masraf cıkmaz boylelıkle tek sıkıntı kule tıpı sıgıcakmı onu cozmem lazım
7.13 sanıyeden basla kralKasada kontrolcü olduğu nerde yazıyor , kesin var mı
Kontrolcü zaten 600 700 tl , kasa beleşe geliyo o zaman7.13 sanıyeden basla kral
Maalesef.beyler bu sogutucuyu konudakı kasaya sıgramazmıyım
ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.071,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
sıgmaz demı kendımde olctum 148-150 gelıyorMaalesef.
cıdden cok ıyı fıyat vıdeodakı yorumlarda 6 gun ocne adam bırının yorumuna cevap olarak hala kullandıgını ve memnun oldugunu yazmıs vıdeo 1 sene onceye aıtKontrolcü zaten 600 700 tl , kasa beleşe geliyo o zaman
Performax 360k öneririm 1900tl , performans olarak thermalright phantom spiritle aynı ve id cooling zoomflow 360xt nin marka basılmış hali , zaten 214xt kullanıyosan markayı duymuşsundur aynı soğutucunun perfan 120h hava soğutucusu da var 224xt nin marka basılmış halisıgmaz demı kendımde olctum 148-150 gelıyor
arastırıncada 154mm dıyor yukseklık ıcın
acaba 360mm sıvı sogutucu bulamazmıyım f/p olarak beyaz olsa guzel olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
cıdden cok ıyı fıyat vıdeodakı yorumlarda 6 gun ocne adam bırının yorumuna cevap olarak hala kullandıgını ve memnun oldugunu yazmıs vıdeo 1 sene onceye aıt
Bende 3060ti - i5 den bir anda zıpladım daha iyileri senin olsun dostumDeğiştirek benim antecle de gör bakalım gününü maşallah hocam ne guzel para sende . Biz öğrenci adamiz DDR 5 e gecemedik daha 3060 dan devam
PYerinizde olsam ilana koyarım satıldığı zaman flow cekerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet olabilir kargo ücreti gosteriyormu sende
Amin hocam biz simdilik acer nitro 5den devam cok fan sesi yapiyo ama olsun yeminle sistemimi ozledim bi gitsemde cs oynasamBende 3060ti - i5 den bir anda zıpladım daha iyileri senin olsun dostum
yanı sımdı bu ıkısı aynı performasnımı verıyor fıyat farkı cok cok falza da ondan soruyorumPerformax 360k öneririm 1900tl , performans olarak thermalright phantom spiritle aynı ve id cooling zoomflow 360xt nin marka basılmış hali , zaten 214xt kullanıyosan markayı duymuşsundur aynı soğutucunun perfan 120h hava soğutucusu da var 224xt nin marka basılmış hali
Direkt içinde gelen macuna kadar aynı ürün ama söket desteği çok kısıtlı lga1700 uyumlu değil mesela , elinizde söket varsa alın yoksa uğraştırıryanı sımdı bu ıkısı aynı performasnımı verıyor fıyat farkı cok cok falza da ondan soruyorum
Performax PERFAN-360-K 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax PERFAN-360-K 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax PERFAN-360-K 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 1.939,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ID-Cooling ZoomFlow 360 XT ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling ZoomFlow 360 XT ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling ZoomFlow 360 XT ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 6.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ıslemcı 5600 hocam sorun yaratmaz dıye dusunuyorum ılerdede ıntel almam zaten 7800x3d falan alırımDirekt içinde gelen macuna kadar aynı ürün ama söket desteği çok kısıtlı lga1700 uyumlu değil mesela , elinizde söket varsa alın yoksa uğraştırır