Magsafe powerbank önerisi

Sakurajima Mai

80+ Silver
Reaksiyon skoru
638
Bende s24+ telefon var kablo ile 45w şarj alıyor kablosuz 15w. Powerbank olarak eğer istediğim şekilde kaliteli ürün varsa ince bir magsafe 15w şarj yapan powerbank istiyorum ama yeri geldiğinde kablosuz değil de kablo ile hızlı şarj etmek istersem 45w kablo ile hızlı şarj verebilecek bir şey olsun istiyorum. Eğer böyle bir powerbank var ise önerebilir misiniz? Ben baktım da galiba samsungun bu tarz kendi powerbank'ı yok, ben ince olsun istiyorum günümü kurtarsin yeter, telefonun arkasına yapıştırınca cebimde fazla kabarmasın istiyorum.

Bende s24+ telefon var kablo ile 45w şarj alıyor kablosuz 15w. Powerbank olarak eğer istediğim şekilde kaliteli ürün varsa ince bir magsafe 15w şarj yapan powerbank istiyorum ama yeri geldiğinde kablosuz değil de kablo ile hızlı şarj etmek istersem 45w kablo ile hızlı şarj verebilecek bir şey olsun istiyorum. Eğer böyle bir powerbank var ise önerebilir misiniz? Ben baktım da galiba samsungun bu tarz kendi powerbank'ı yok, ben ince olsun istiyorum günümü kurtarsin yeter, telefonun arkasına yapıştırınca cebimde fazla kabarmasın istiyorum.
Bütçe nedie

Hem 45w verecek, hem magsafe olacak, hem de kalın olmayacak. Öyle bir şey yoktur.

Max 3000 olabilir veya dersen ki 1000 daha arttır daha iyisi var arttirabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5000mah olsa bana yeter yeter ki kalın olmasın
öyle bişi yokmuş harbiden bi kaç şey buldum onlarda kalın

aynısını atıcaktım

Hocam 45 değil de acaba kablo ile 30w olsa ama 5000mah olsa ince olsa acaba öyle seçenek var mıdır bide ben powerbank markalarından anlamıyorum bu linkini verdiğiniz kaliteli midir

Ve şu şekilde bir kılıf almıştım acaba kamera kısmının oradaki çıkıntı engel olur mu magsafe kullanmaya

Ekler

• IMG-20250824-WA0009.webp
    IMG-20250824-WA0009.webp
    104.1 KB · Hit: 30
Hocam 45 değil de acaba kablo ile 30w olsa ama 5000mah olsa ince olsa acaba öyle seçenek var mıdır bide ben powerbank markalarından anlamıyorum bu linkini verdiğiniz kaliteli midir

Ve şu şekilde bir kılıf almıştım acaba kamera kısmının oradaki çıkıntı engel olur mu magsafe kullanmaya
engel olur. Düzgün olmuyor bunlara.

engel olur. Düzgün olmuyor bunlara.
Kılıf samsungun orjinal kılıfı değil acaba tam kablosuz sarj yerinde mi bu magsafe kısmı yoksa acaba sadece telefon tutucusuna takmak için mi yapmışlardır şimdi bu aklıma takıldı.

Screenshot_2025-08-24-12-00-23-132_com.pozitron.hepsiburada.webp

Şöyle bir powerbank görmüştüm kablo ile istediğim gibi hızlı şarjı yok ama görsele bakınca gerçekten ince gözüküyor ama görsel ne kadar gerçektir bilemem

36708.webp

Bu powerbank iyi midir? Sorunlu değil ise alacağım.

Geri