MAHALEDE ALT YAPI YOK AMA MİLLET WİFİ ÇEKEBİLMİŞ

çıfteli

80+
Reaksiyon skoru
74
La beyler 2 aydır uğraşıyorum eve internet bağlamak için ama bir türlü bağlayamadım. Bakıyorum millet takır takır çekiyor eve interneti mesela en alt katımız çekmiş eve wifi ama biz gidince altyapı yok diye çekemiyormuşuz bu nasıl oluyor en alt kat nasıl çekti ozaman.

La beyler 2 aydır uğraşıyorum eve internet bağlamak için ama bir türlü bağlayamadım. Bakıyorum millet takır takır çekiyor eve interneti mesela en alt katımız çekmiş eve wifi ama biz gidince altyapı yok diye çekemiyormuşuz bu nasıl oluyor en alt kat nasıl çekti ozaman.
super box olabilir komşuna sor siz nasıl bağlattınız de

super box olabilir komşuna sor siz nasıl bağlattınız de
sanmıyorum bu bırçiler superboxa ayda 1700₺ para baysın knk normal turktelekom wifisi çekmişler bu altyapı sokakdan sokağa mı değişiyor yoksa mahalle mahalle olarak mı ben anlamadım ki arka sokağımız komple wifi çekmiş ben gidince yok efendim port yok yok altyapı yok lan diyorum arkadakiler nasıl çekti ozaman bilmiyoruz dedi adam :D

Arayıp cektirebilirsin biz de öyle yaptik

Alt yapı olmayan yer yoktur en kötü VDSL altyapısı var her yerde

Air internet kullanıyordur çanak takıyorlar dama ordan cekiyor
Yada mahallendeki portlar dolmuştur biri taşınınca direk başvur

uydu interneti olabilir ya da boş port yoktur

Geri