Neler Yeni

Mahalle bilgisayarcısı deneyimim

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Merhaba yarın bilgisayar toplamayı düşünüyorum parçalar aşağıdaki gibi:

Anakart: Gigabyte B450M S2H AM4 Soket Anakart
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 (3.6 GHz) - (4.2) GHz
RAM: Adata XPG Spectrix D41 (2 x 8) 16 GB 3200 MHz DDR4 Ram
SSD: Adata XPG Spectrix S40G M.2 SSD (512 GB) (3500 mb/s okuma | 1900 mb/s yazma hızı)
Ekran Kartı: Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 2070 Super Windforce OC 3X GV-N207SWF3OC-8GD 8 GB
Bilgisayar Kasası + PSU: CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB Kasa + (650W 80+ Güç kaynağı dahil)

Bu parçalar iyi mi? sizce? .Birinci sorum bu.

İkinci sorum ise annemgil tutturdu mahalle bilgisayarcısı diye gittik mahalle bilgisayarcısına adama size verdiğim yukarıdaki parçaların olduğu bi fotograf gösterdim adam bu tüm parçaları şu okullarda kullandığımız dandik küçük sticker lar olur ya yapıskan kahıtlar 3 x 3 santimetre boyundaki küçücük kare kahıta yazdı. Ram için sadece 16gb yazdı MHZ ini felan yazmadı markasınıda yazmadı. SSD için sadece 512 gb ssd yazdı M.2 ssd oludugunu markasını felan yazmadı. Ekran kartına gelince sadece RTX 2070 yazdı daha RTX kartların sürümlerini bilmiyo orda ayı gibi RTX 2070 super yazıyo ama adam sadece RTX 2070 yazdı ben düzelttirdim super yazdırdım. Sanki intel in Tirkiye danışmanı gibi konuşup AMD yi biz sektörde yıllardız sevmeyiz AMD iyi değil biz intelciyiz dedi benimde devrelerim attı çıktım dükkandan annemgili orada bırakıp eve döndüm bu olayda 1 saat önce yaşandı. Çok uzattım biliyorum içimi döktüm buıraya kusura bakmayın kısacası bu bilgisayarcıya güvenebilirmiyim marka çalısma hızı ssd türü hiçbirşey yazmadan sadece depolama alanlarını yazdı bellek ve SSD nin.
Amede çok ısınıyor moruk.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ne yazık ki forumda küfür kullanmak yasak, bilgisayarcınıza sövemeyeceğim.
Ama en son bana "AMD çok ısınıyor" diyen benden 30 yaş büyük adamın yüzüne sövüp çıkmıştım.
Sana da tavsiye ederim, çok rahatlatıyor.

page1235

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Hakkı Sertkaya
Amede çok ısınıyor moruk.
Isınsın moruk sıkıntı yok 2700 liraya intel alıp 1000 liralıkta anakart alcaksam AMD nin ısınmasına katlanırım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yazık ki forumda küfür kullanmak yasak, bilgisayarcınıza sövemeyeceğim.
Ama en son bana "AMD çok ısınıyor" diyen benden 30 yaş büyük adamın yüzüne sövüp çıkmıştım.
Sana da tavsiye ederim, çok rahatlatıyor.
Küfür formda yokmus kusura bakmayın ben en iyisi sizin tekniği uygulayıp adamın yüzüne sövüyüm rahatlamak istiyorum AMD candır.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Isınsın moruk sıkıntı yok 2700 liraya intel alıp 1000 liralıkta anakart alcaksam AMD nin ısınmasına katlanırım :D
O dediğin çok saçma amd ısınsa ne anlamı kalırdı.
Bu arada intelin 10. Nesline lafım yok beğendim sistemimi intele göre toplicam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Enes Tarhan
Instagram
https://www.instagram.com/enest.00/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198886890914/
Twitter
enest_tarhan
Facebook
enes.tarhan.969
Discord
zpnNN#0832

SSD: Adata XPG Spectrix S40G M.2 SSD (512 GB) (3500 mb/s okuma | 1900 mb/s yazma hızı)
Ekran Kartı: Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 2070 Super Windforce OC 3X GV-N207SWF3OC-8GD 8 GB
Bilgisayar Kasası + PSU: CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB Kasa + (650W 80+ Güç kaynağı dahil)

İkinci sorum ise annemgil tutturdu mahalle bilgisayarcısı diye gittik mahalle bilgisayarcısına adama size verdiğim yukarıdaki parçaların olduğu bi fotograf gösterdim adam bu tüm parçaları şu okullarda kullandığımız dandik küçük sticker lar olur ya yapıskan kahıtlar 3 x 3 santimetre boyundaki küçücük kare kahıta yazdı. Ram için sadece 16gb yazdı MHZ ini felan yazmadı markasınıda yazmadı. SSD için sadece 512 gb ssd yazdı M.2 ssd oludugunu markasını felan yazmadı. Ekran kartına gelince sadece RTX 2070 yazdı daha RTX kartların sürümlerini bilmiyo orda ayı gibi RTX 2070 super yazıyo ama adam sadece RTX 2070 yazdı ben düzelttirdim super yazdırdım. Sanki intel in Tirkiye danışmanı gibi konuşup AMD yi biz sektörde yıllardız sevmeyiz AMD iyi değil biz intelciyiz dedi benimde devrelerim attı çıktım dükkandan annemgili orada bırakıp eve döndüm bu olayda 1 saat önce yaşandı. Çok uzattım biliyorum içimi döktüm buıraya kusura bakmayın kısacası bu bilgisayarcıya güvenebilirmiyim marka çalısma hızı ssd türü hiçbirşey yazmadan sadece depolama alanlarını yazdı bellek ve SSD nin.
Kendin diyosun sence guvenmeli misin

page1235

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Hakkı Sertkaya
O dediğin çok saçma amd ısınsa ne anlamı kalırdı.
Bu arada intelin 10. Nesline lafım yok beğendim sistemimi intele göre toplicam.
Bütçem yok malesef AMD ye güveniyorum ama intel topluyacaklara lafım yok çünkü benim AMD performansı veren bir intel işlemci için param yok malesef :(

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Bütçem yok malesef AMD ye güveniyorum ama intel topluyacaklara lafım yok çünkü benim AMD performansı veren bir intel işlemci için param yok malesef :(
Hayır zaten amd iyi işlemci intelin şuan önünde.
Sana tavsiyem bilgisayarcıya verme sistemine gider dandik kasa psu da koyar.
En iyisi git vatana toplat başka çaresi yoksa.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
İşlemciler ısınmaz, stok fan yetmez.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,376
İsim
Kaan

güvenmek mi? güvenemessin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,649
Üyeler
164,355
Son üye
Ketifa
Top Bottom