isimsizüye
80+ Gold
1500 arası verdim. 10 bin den sonra sıkıntı limitNe kadar nakit ödediniz?
1500 arası verdim. 10 bin den sonra sıkıntı limitNe kadar nakit ödediniz?
Amede çok ısınıyor moruk.Merhaba yarın bilgisayar toplamayı düşünüyorum parçalar aşağıdaki gibi:
Anakart: Gigabyte B450M S2H AM4 Soket Anakart
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 (3.6 GHz) - (4.2) GHz
RAM: Adata XPG Spectrix D41 (2 x 8) 16 GB 3200 MHz DDR4 Ram
SSD: Adata XPG Spectrix S40G M.2 SSD (512 GB) (3500 mb/s okuma | 1900 mb/s yazma hızı)
Ekran Kartı: Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 2070 Super Windforce OC 3X GV-N207SWF3OC-8GD 8 GB
Bilgisayar Kasası + PSU: CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB Kasa + (650W 80+ Güç kaynağı dahil)
Bu parçalar iyi mi? sizce? .Birinci sorum bu.
İkinci sorum ise annemgil tutturdu mahalle bilgisayarcısı diye gittik mahalle bilgisayarcısına adama size verdiğim yukarıdaki parçaların olduğu bi fotograf gösterdim adam bu tüm parçaları şu okullarda kullandığımız dandik küçük sticker lar olur ya yapıskan kahıtlar 3 x 3 santimetre boyundaki küçücük kare kahıta yazdı. Ram için sadece 16gb yazdı MHZ ini felan yazmadı markasınıda yazmadı. SSD için sadece 512 gb ssd yazdı M.2 ssd oludugunu markasını felan yazmadı. Ekran kartına gelince sadece RTX 2070 yazdı daha RTX kartların sürümlerini bilmiyo orda ayı gibi RTX 2070 super yazıyo ama adam sadece RTX 2070 yazdı ben düzelttirdim super yazdırdım. Sanki intel in Tirkiye danışmanı gibi konuşup AMD yi biz sektörde yıllardız sevmeyiz AMD iyi değil biz intelciyiz dedi benimde devrelerim attı çıktım dükkandan annemgili orada bırakıp eve döndüm bu olayda 1 saat önce yaşandı. Çok uzattım biliyorum içimi döktüm buıraya kusura bakmayın kısacası bu bilgisayarcıya güvenebilirmiyim marka çalısma hızı ssd türü hiçbirşey yazmadan sadece depolama alanlarını yazdı bellek ve SSD nin.
Isınsın moruk sıkıntı yok 2700 liraya intel alıp 1000 liralıkta anakart alcaksam AMD nin ısınmasına katlanırımAmede çok ısınıyor moruk.
Küfür formda yokmus kusura bakmayın ben en iyisi sizin tekniği uygulayıp adamın yüzüne sövüyüm rahatlamak istiyorum AMD candır.Ne yazık ki forumda küfür kullanmak yasak, bilgisayarcınıza sövemeyeceğim.
Ama en son bana "AMD çok ısınıyor" diyen benden 30 yaş büyük adamın yüzüne sövüp çıkmıştım.
Sana da tavsiye ederim, çok rahatlatıyor.
O dediğin çok saçma amd ısınsa ne anlamı kalırdı.Isınsın moruk sıkıntı yok 2700 liraya intel alıp 1000 liralıkta anakart alcaksam AMD nin ısınmasına katlanırım
Kendin diyosun sence guvenmeli misinMerhaba yarın bilgisayar toplamayı düşünüyorum parçalar aşağıdaki gibi:
SSD: Adata XPG Spectrix S40G M.2 SSD (512 GB) (3500 mb/s okuma | 1900 mb/s yazma hızı)
Ekran Kartı: Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 2070 Super Windforce OC 3X GV-N207SWF3OC-8GD 8 GB
Bilgisayar Kasası + PSU: CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB Kasa + (650W 80+ Güç kaynağı dahil)
İkinci sorum ise annemgil tutturdu mahalle bilgisayarcısı diye gittik mahalle bilgisayarcısına adama size verdiğim yukarıdaki parçaların olduğu bi fotograf gösterdim adam bu tüm parçaları şu okullarda kullandığımız dandik küçük sticker lar olur ya yapıskan kahıtlar 3 x 3 santimetre boyundaki küçücük kare kahıta yazdı. Ram için sadece 16gb yazdı MHZ ini felan yazmadı markasınıda yazmadı. SSD için sadece 512 gb ssd yazdı M.2 ssd oludugunu markasını felan yazmadı. Ekran kartına gelince sadece RTX 2070 yazdı daha RTX kartların sürümlerini bilmiyo orda ayı gibi RTX 2070 super yazıyo ama adam sadece RTX 2070 yazdı ben düzelttirdim super yazdırdım. Sanki intel in Tirkiye danışmanı gibi konuşup AMD yi biz sektörde yıllardız sevmeyiz AMD iyi değil biz intelciyiz dedi benimde devrelerim attı çıktım dükkandan annemgili orada bırakıp eve döndüm bu olayda 1 saat önce yaşandı. Çok uzattım biliyorum içimi döktüm buıraya kusura bakmayın kısacası bu bilgisayarcıya güvenebilirmiyim marka çalısma hızı ssd türü hiçbirşey yazmadan sadece depolama alanlarını yazdı bellek ve SSD nin.
Bütçem yok malesef AMD ye güveniyorum ama intel topluyacaklara lafım yok çünkü benim AMD performansı veren bir intel işlemci için param yok malesefO dediğin çok saçma amd ısınsa ne anlamı kalırdı.
Bu arada intelin 10. Nesline lafım yok beğendim sistemimi intele göre toplicam.
Hayır zaten amd iyi işlemci intelin şuan önünde.Bütçem yok malesef AMD ye güveniyorum ama intel topluyacaklara lafım yok çünkü benim AMD performansı veren bir intel işlemci için param yok malesef
Annemgile bu konuyu gösterdim ikna oldular hepiniz çok sağolun.Hayır zaten amd iyi işlemci intelin şuan önünde.
Sana tavsiyem bilgisayarcıya verme sistemine gider dandik kasa PSU da koyar.
En iyisi git vatana toplat başka çaresi yoksa.
Aynen demiştiniz çok teşekkür ederim.Demiştim hayırlı olsun
güvenmek mi? güvenemessinMerhaba yarın bilgisayar toplamayı düşünüyorum parçalar aşağıdaki gibi: