O 25'tir aslında 10 tanesi nokta koymadı diye ban yiyordur.Technopat forumun'da günde 15 tane dolar konusu açılıyor 1 kuruş düştüğü zaman istersen gidebilirsin. ( Malum forum)
mIraK mArdEşİm mEcHnoPaT mOsYaLe gİDiYoM fUTbOl hAkkInDa koNu aÇılDıTechnopat forumun'da günde 15 tane dolar konusu açılıyor 1 kuruş düştüğü zaman istersen gidebilirsin. ( Malum forum)
Teknoloji forumunda futbol okuluna yazıldığını söylemenin amacı ne ?
Arkadaş dersini almıştır.CS GO 25 Lira Skin Önerisi
M4A4, AWP, Ak-47 Oynayan Biriyim. 3 Silahtan Birine Skin Alacağım. AWP Pati Az Aşınmış Düşünüyorum Ne Dersiniz ?donanimarsivi.com
Hatay'ı Yakanlar Yakalanıyor.
Ailem Hatay İskenderun'da Yaşıyor 500 Vatandaş, Polis Ve Özel Harekatçılarla Beraber Deriye Geziyor. Şu Ana Kadar 2 Şüpheli Yakalandı.donanimarsivi.com
Silver Oldum. Geçde Olsa :D
Biraz Geç Olsada Silver Oldum. Burada Çok Şey Öğrendim Buraya Geldiğimde Hiçbir Şey Bilmiyordum. Şuan Arkadaşlara Yardımcı Oluyorum. Buraya Geldikten Sonra Sistem Toplamayı Çoğu Hatanın Sonucu Öğrenip, Tanımadığım İnsanlara Yardımcı Olmayı Öğrendim. Herkese Çok Teşekkürler. İyi Geceler DA Forum...donanimarsivi.com
Aşşagıdaki Profil Fotolarından Hangisi ?
donanimarsivi.com
Sapık Diyenleri Koruyun :D Konu Kapandı !
@Pala Kullanıcı Adlı Arkadaş Kendisine Verdiğim Reaksiyondan Sonra Özelden Bana "Sapıkmısın ?" Dedi. Ekran Görüntüleride Var. @Mehmet Yılmaz Bu Durumda Nereye Şikayet Etmem Gerekiyor ?donanimarsivi.com
Csgo E-Spor Forması Önerisi
Sangal'ın Formasını Düşünüyorum Ama Uygun Fiyatlı Şık Bir Öneriniz Varmı ??donanimarsivi.com
Tek Eğlence Technopat :D
Arkadaşlar canım sıkıldı eğlenmek için Technopat'ın 6 gün önce yaptığı sistemin videosunu izledim. Yorumları okumaya başladım kahkahaya boğuldum. Şu yoruma verilen cevabı okuyunca sandelyeden düştüm :D Sistemde kullanılan anakart 842 lira ve H410 chipset. Akakçe'de ufak bir araştırma...donanimarsivi.com
Arduino İle Yapılabilecek düşük bütçeli projeler?
@baltazar kral dostum önerilerinizi beklerim.donanimarsivi.com
Yahu beton da kendimi yere atıp efso kurtarışları yapyıordum. neyse fener de oynayan biri var bir gün sonra beni halı saha diye çağırdı. Bi bakıyom herkes fener formasıyla hoca da fener formasıyla. Ben de az kalsın GS formasıyla gidiyorum arkadaş uyardı. Neyse antrenmana katıldım ve antrenman sonra hoca çağırıyor ve tak hoca bana kayıt formu veriyor. 1 hafta sonra omuzum çıktı kurtarış yaparken ... 1 hafta kaldı sahalara geri dönmem için @kandes22 bi taktik ver
Mesaj otomatik birleştirildi:
Futbol okulu*
Hazır evdeyken yatağıma sol tarafımla atlarsam sol tarafım gelişşir mi? Çok zayıf sol tarafım.
Füze atsaydın kralCS GO 25 Lira Skin Önerisi
M4A4, AWP, Ak-47 Oynayan Biriyim. 3 Silahtan Birine Skin Alacağım. AWP Pati Az Aşınmış Düşünüyorum Ne Dersiniz ?donanimarsivi.com
Hatay'ı Yakanlar Yakalanıyor.
Ailem Hatay İskenderun'da Yaşıyor 500 Vatandaş, Polis Ve Özel Harekatçılarla Beraber Deriye Geziyor. Şu Ana Kadar 2 Şüpheli Yakalandı.donanimarsivi.com
Silver Oldum. Geçde Olsa :D
Biraz Geç Olsada Silver Oldum. Burada Çok Şey Öğrendim Buraya Geldiğimde Hiçbir Şey Bilmiyordum. Şuan Arkadaşlara Yardımcı Oluyorum. Buraya Geldikten Sonra Sistem Toplamayı Çoğu Hatanın Sonucu Öğrenip, Tanımadığım İnsanlara Yardımcı Olmayı Öğrendim. Herkese Çok Teşekkürler. İyi Geceler DA Forum...donanimarsivi.com
Aşşagıdaki Profil Fotolarından Hangisi ?
donanimarsivi.com
Sapık Diyenleri Koruyun :D Konu Kapandı !
@Pala Kullanıcı Adlı Arkadaş Kendisine Verdiğim Reaksiyondan Sonra Özelden Bana "Sapıkmısın ?" Dedi. Ekran Görüntüleride Var. @Mehmet Yılmaz Bu Durumda Nereye Şikayet Etmem Gerekiyor ?donanimarsivi.com
Csgo E-Spor Forması Önerisi
Sangal'ın Formasını Düşünüyorum Ama Uygun Fiyatlı Şık Bir Öneriniz Varmı ??donanimarsivi.com
Tek Eğlence Technopat :D
Arkadaşlar canım sıkıldı eğlenmek için Technopat'ın 6 gün önce yaptığı sistemin videosunu izledim. Yorumları okumaya başladım kahkahaya boğuldum. Şu yoruma verilen cevabı okuyunca sandelyeden düştüm :D Sistemde kullanılan anakart 842 lira ve H410 chipset. Akakçe'de ufak bir araştırma...donanimarsivi.com
Arduino İle Yapılabilecek düşük bütçeli projeler?
@baltazar kral dostum önerilerinizi beklerim.donanimarsivi.com
Reis sen hangi il ? ve statü amatör mü karşılaşmış olabilir miyiz?Gelişir, önerim yere hafif yumuşak yastık falan koy, öyle atla.
Yatağa atlamak ile bir olmuyor kalede plonjon atmak.
Reis sen hangi il ? ve statü amatör mü karşılaşmış olabilir miyiz?