Neler Yeni

Mahallemdeki fiberi evime çektirebilir miyim?

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Dostlar mahallemde fiber internet var fakat sokakta var mı tam olarak bir bilgim yok karamanda oturuyorum kablonetin fiberinden yararlanmak istiyorum binaya nasıl çekıyorlar herhangi bir fiyat alıyorlar mı ?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Dostlar mahallemde fiber internet var fakat sokakta var mı tam olarak bir bilgim yok karamanda oturuyorum kablonetin fiberinden yararlanmak istiyorum binaya nasıl çekıyorlar herhangi bir fiyat alıyorlar mı ?
Bedava çektirebilmen için talep oluşması lazım bunun 1 kişi değil 10 larca kişi olması gerekiyor tek başınada çektirebilirsin ama para vermen lazım ne kadar bilmiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Foxt

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
KabloNet Fiberi diyor ayrıca kablonette Fiber Yok DOCSIS 3.0 (2.0 Eski siistemlerde) Vardır. KabloNet Uydu İnterneti.
Data Over Cable Service Interface Specification (DOCSIS İngilizce telaffuz: [ˈdɒksɪs]) (Türkçe: Veri Aşkın Kablo Hizmeti Arabirim Kuralı), varolan kablo TV (CATV) sisteminde yüksek bant genişliğinde veri aktarımı eklenmesine izin veren bir uluslararası telekomünikasyon standartıdır. Bu mevcut hibrid fiber koaksiyel (HFC - hybrid fiber-coaxial) altyapı üzerinden internet erişimi (Kablolu İnternet'e bakınız) sağlamak için birçok kablo televizyon operatörü tarafından genel olarak kullanılan bir sistemdir. Sürüm numaraları, bazen "DOCSIS" yerine (DOCSIS 3 için örneğin D3) basitçe "D" ile başlamaktadır.
Kablonet, ya da 2008-2016 yılları arasında kullandığı adıyla Uydunet, Türksat tarafından işletilip Türkiye'de 24 kentte Kablo TV şebekesi üzerinden hizmet veren bir internet servis sağlayıcısıdır. Kablonet'te doğrudan evlerdeki kablolu televizyon hattına takılan bir modem ile internet sağlanır. Modemler DOCSIS sistemine göredir.
Ben baktığımda Millenicom yazıyordu galiba. Ama buraya yazsa bile gene sıkıntı olmaz fiber için istekte bulunur. Ama TT fiber getirir Millenciom falan kullamnır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Foxt
Top Bottom