oyunları oynada ceza oyunların parasını cıkarsın yapabilecek bir şey yokBu kadar oyun yükledim almanyada yaşıyorum para cezası geldi 1600€ ne yapcam biz tr laf atıyorduk bunlar bizden beter
Alıntıyı görüntüle
özürlülerikurtqarabiliriz.org tavsiye etmiyorum ama istersen bi denekorsana hayır lan ***** paran yoksa çalış götlüş
korsan oynadığı için ceza yemiş olabilir miBu nasıl konu ya, senin korsan oynadığını nasıl bulmuşlar, hadi bulmuşlar cezayı nasıl yedin. Ne demek mahkemelik oldun, gerçek mi yalan mı anlaşılmıyor bile bu forumdaki çoğu konu
Yahu onu nasıl saptamışlar. IP Adresleri doğrudan konum etmiyor ki, adamın bağlı olduğu ISS veri mi paylaşmış, nasıl olmuş yani. Ceza kestilerse üstüne bi posta daha mahkemelik neden olmuş, Konu saçma sapan.korsan oynadığı için ceza yemiş olabilir mi
Korsan oynadını nasıl anlamışlar onu merak ediyorumkorsan oynadığı için ceza yemiş olabilir mi
mahkemelik oldugunu sanmıyorum cezayı mahkeme sanmıstır ki konu yalan büyük ihtimal ilgi için acılmıstır xcezayı odemekten baska secenegı yok bize ne yapıcagını soruyorYahu onu nasıl saptamışlar. IP Adresleri doğrudan konum etmiyor ki, adamın bağlı olduğu ISS veri mi paylaşmış, nasıl olmuş yani. Ceza kestilerse üstüne bi posta daha mahkemelik neden olmuş, Konu saçma sapan.
peer to peer sistem ne bilmiyorsunuz sanirim torrentte herkesin ipleri gözüküyo almanyada bu yasak ve devletin seni yakalama sekli cok komik ve basit bir yol onlar da torrent indirrerek butun alman ipleri yakaliyolarYahu onu nasıl saptamışlar. IP Adresleri doğrudan konum etmiyor ki, adamın bağlı olduğu ISS veri mi paylaşmış, nasıl olmuş yani. Ceza kestilerse üstüne bi posta daha mahkemelik neden olmuş, Konu saçma sapan.