Neler Yeni

Mahkemelik oldum ne ypaacğaımı bilmiyorum

ikurter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlker
Bu kadar oyun yükledim almanyada yaşıyorum para cezası geldi 1600€ ne yapcam biz tr laf atıyorduk bunlar bizden beter
1732490755004.png

viamort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat Geri
Bu nasıl konu ya, senin korsan oynadığını nasıl bulmuşlar, hadi bulmuşlar cezayı nasıl yedin. Ne demek mahkemelik oldun, gerçek mi yalan mı anlaşılmıyor bile bu forumdaki çoğu konu

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
bedirhan
Bu nasıl konu ya, senin korsan oynadığını nasıl bulmuşlar, hadi bulmuşlar cezayı nasıl yedin. Ne demek mahkemelik oldun, gerçek mi yalan mı anlaşılmıyor bile bu forumdaki çoğu konu
korsan oynadığı için ceza yemiş olabilir mi :D

viamort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat Geri
korsan oynadığı için ceza yemiş olabilir mi :D
Yahu onu nasıl saptamışlar. IP Adresleri doğrudan konum etmiyor ki, adamın bağlı olduğu ISS veri mi paylaşmış, nasıl olmuş yani. Ceza kestilerse üstüne bi posta daha mahkemelik neden olmuş, Konu saçma sapan.

j4ckr0zs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ali Çukurova
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Nerden anlamışlar cidden? Şahsen korsanı ne kadar önermesem de torrent gibi yerlerden indirince takip edilmesi zor diye biliyorum.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Troll konu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
bedirhan
Yahu onu nasıl saptamışlar. IP Adresleri doğrudan konum etmiyor ki, adamın bağlı olduğu ISS veri mi paylaşmış, nasıl olmuş yani. Ceza kestilerse üstüne bi posta daha mahkemelik neden olmuş, Konu saçma sapan.
mahkemelik oldugunu sanmıyorum cezayı mahkeme sanmıstır ki konu yalan büyük ihtimal ilgi için acılmıstır xcezayı odemekten baska secenegı yok bize ne yapıcagını soruyor :D

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Emre Efe
peer to peer sistem ne bilmiyorsunuz sanirim torrentte herkesin ipleri gözüküyo almanyada bu yasak ve devletin seni yakalama sekli cok komik ve basit bir yol onlar da torrent indirrerek butun alman ipleri yakaliyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,203
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom