güvwlinir değil bence biraz ing ile anlaşılmıyormu bence anlaşılıyorMakine Çevirinin Dc sunucusundan rdr2 için Türkçe yama indireceğim virüs var mı içinde? Daha önce kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim.
bende anno 1800 çevirisi indirmiştim clientlerini indirip sorun çıkmadı takıldığın yerde mod lar baya yardım ediyorMakine Çevirinin Dc sunucusundan rdr2 için Türkçe yama indireceğim virüs var mı içinde? Daha önce kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim.
Oyunu tam anlamıyla anlamak için yama daha mantıklı olur diye düşünüyorum.güvwlinir değil bence biraz ing ile anlaşılmıyormu bence anlaşılıyor
İngilizce haliyle mi oynamamı önerirsiniz?Makine çevirisi lanet bu oyunu o yamalarla rezil etmeyin.
Gerek yok tanınan bir yama indirmek istiyorum da. Teşekkür ederim yine de.Bende temiz bir TR yaması var. Birkaç ay önce indirmiştim. Yedek tutuyorum hep. İstersen gönderebilirim.
Hayır normal el çevirisi bir yamayla oynamınızı öneririm.Oyunu tam anlamıyla anlamak için yama daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İngilizce haliyle mi oynamamı önerirsiniz?
Hayır normal el çevirisi bir yamayla oynamınızı öneririm.
O yamayı düzeltenlerde makine çeviri ekibi hocam haberiniz olsun bizzat düzeltiler o yamayı türkiyenin yarısı o yamayı kullanarak oynuyor zaten sıkıntı yapmayın.Bu yamayı indirsem nasıl olur? Konu mesajlarında makine çevirisi değil diyor.RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
Güvenli.Bu yamayı indirsem nasıl olur? Konu mesajlarında makine çevirisi değil diyor.RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
O yamayı düzeltenlerde makine çeviri ekibi hocam haberiniz olsun bizzat düzeltiler o yamayı türkiyenin yarısı o yamayı kullanarak oynuyor zaten sıkıntı yapmayın.
Teşekkür ederim.Güvenli.
Güvenli.
O yamayı düzeltenlerde makine çeviri ekibi hocam haberiniz olsun bizzat düzeltiler o yamayı türkiyenin yarısı o yamayı kullanarak oynuyor zaten sıkıntı yapmayın.