Makine Çevirinin RDR2 yamasından virüs bulaşır mı?

Sasageyo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Makine Çevirinin Dc sunucusundan rdr2 için Türkçe yama indireceğim virüs var mı içinde? Daha önce kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Makine Çevirinin Dc sunucusundan rdr2 için Türkçe yama indireceğim virüs var mı içinde? Daha önce kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim.
güvwlinir değil bence biraz ing ile anlaşılmıyormu bence anlaşılıyor

Makine çevirisi lanet bu oyunu o yamalarla rezil etmeyin.

bende anno 1800 çevirisi indirmiştim clientlerini indirip sorun çıkmadı takıldığın yerde mod lar baya yardım ediyor

Bende temiz bir TR yaması var. Birkaç ay önce indirmiştim. Yedek tutuyorum hep. İstersen gönderebilirim.

Bende temiz bir TR yaması var. Birkaç ay önce indirmiştim. Yedek tutuyorum hep. İstersen gönderebilirim.
Gerek yok tanınan bir yama indirmek istiyorum da. Teşekkür ederim yine de.

Oyunu tam anlamıyla anlamak için yama daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İngilizce haliyle mi oynamamı önerirsiniz?
Hayır normal el çevirisi bir yamayla oynamınızı öneririm.

Hayır normal el çevirisi bir yamayla oynamınızı öneririm.
Bu yamayı indirsem nasıl olur? Konu mesajlarında makine çevirisi değil diyor.

O yamayı düzeltenlerde makine çeviri ekibi hocam haberiniz olsun bizzat düzeltiler o yamayı türkiyenin yarısı o yamayı kullanarak oynuyor zaten sıkıntı yapmayın.

Güvenli.

O yamayı düzeltenlerde makine çeviri ekibi hocam haberiniz olsun bizzat düzeltiler o yamayı türkiyenin yarısı o yamayı kullanarak oynuyor zaten sıkıntı yapmayın.
Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Videoda indirdiği dosyada klasör var ama ben indirince rar dosyasının içinden sadece exe dosyası çıktı nasıl yapacağım?

Son düzenleme:
Geri