Altın_Vizörlü_Adam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 139
Makinist olmak istiyorum ama hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum bana anlatır mısınız
Makinistlik bölümü var direk ama her yerde yok arkadaşım Elazığda Makinistlik okuyor şuanMakinist olmak istiyorum ama hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum bana anlatır mısınız
İlla kursa gitmekmi gerek raylı sistemler bölümünden mezun olunca direkt gidemiyormusuneskişehir'de ücretli kursları var onlara gidip olabilirsin.
Kaç yıllık puanları fln nasıl bide iş imkanlarıMakinistlik bölümü var direk ama her yerde yok arkadaşım Elazığda Makinistlik okuyor şuan
Anladığım kadarıyla 6 aylık eğitim şart peki atamaları fln nasıl her mezun olan makinist olabiliyormuarkadaşım https://yokatlas.yok.gov.tr/onlisans.php?y=103690081 bu üniversitede bu bölümü okudu daha sonra eskişehir'de 6 ay eğitim aldı sonra mülakat falan şuan atandı ilk olarak yük treni kullanacak zorunlu hizmet daha sonra isterse falan yolcu trenine geçecek
şuan var mı bilmiyorum eğitim sonrası garantiliydi ama mülakat falan tabi saymıyorum onlarıİlla kursa gitmekmi gerek raylı sistemler bölümünden mezun olunca direkt gidemiyormusun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaç yıllık puanları fln nasıl bide iş imkanları
Anladığım kadarıyla 6 aylık eğitim şart peki atamaları fln nasıl her mezun olan makinist olabiliyormu
Kaç yıllık bilmiyorum iş imkanı olarak arkadaş metro tramvay soforlugu ve tren den bahsediyodu ve onu açık dioduİlla kursa gitmekmi gerek raylı sistemler bölümünden mezun olunca direkt gidemiyormusun
Kaç yıllık puanları fln nasıl bide iş imkanları
Anladığım kadarıyla 6 aylık eğitim şart peki atamaları fln nasıl her mezun olan makinist olabiliyormu