Makinist nasıl olunur

eskişehir'de ücretli kursları var onlara gidip olabilirsin.

eskişehir'de ücretli kursları var onlara gidip olabilirsin.
İlla kursa gitmekmi gerek raylı sistemler bölümünden mezun olunca direkt gidemiyormusun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Makinistlik bölümü var direk ama her yerde yok arkadaşım Elazığda Makinistlik okuyor şuan
Kaç yıllık puanları fln nasıl bide iş imkanları

arkadaşım https://yokatlas.yok.gov.tr/onlisans.php?y=103690081 bu üniversitede bu bölümü okudu daha sonra eskişehir'de 6 ay eğitim aldı sonra mülakat falan şuan atandı ilk olarak yük treni kullanacak zorunlu hizmet daha sonra isterse falan yolcu trenine geçecek
Anladığım kadarıyla 6 aylık eğitim şart peki atamaları fln nasıl her mezun olan makinist olabiliyormu

İlla kursa gitmekmi gerek raylı sistemler bölümünden mezun olunca direkt gidemiyormusun

Anladığım kadarıyla 6 aylık eğitim şart peki atamaları fln nasıl her mezun olan makinist olabiliyormu
şuan var mı bilmiyorum eğitim sonrası garantiliydi ama mülakat falan tabi saymıyorum onları

Kaç yıllık bilmiyorum iş imkanı olarak arkadaş metro tramvay soforlugu ve tren den bahsediyodu ve onu açık diodu

Geri