Hocam bütçeye nasıl o kadar artırım yapsın ?100tl bütçe artırabilirseniz bunu alırsanız gayet güzel olur komforlu bir kulaklık ve 7.1 e de sahip driverlarından eğlenceli ses modifikasyolarıda mevcut csgo gibi oyunlarda oynucaksan çok rahat iyi sesde kasılır
Rampage RGW9 Comfort 7.1 Surround RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Rampage RGW9 Comfort 7.1 Surround RGB Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
sadece sordum ben artırıp artıramıyacağını bilememGamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bütçeye nasıl o kadar artırım yapsın ?
Çok zor o kadar nasıl artırsın.sadece sordum ben artırıp artıramıyacağını bilemem
bayram geliyor zaten biraz bekliyip harçlık toplayıp alabilir.Çok zor o kadar nasıl artırsın.