hocam itopyadan asus tuf m5 aldım 179 tl ye ama forumda herkes g102 öneriyor sizce arasında çok fark varmıdır iade edip almalımıyı m102 ?Elin küçükse G102 Prodigy çok ama çok iyi olur. Kendim de kullanıyorum, yazılımı ve sensörü çok iyi.
Hocam G102 Prodigy'inin iyi olduğuna emin olduğumuz için öneriyoruz. TUF M5 kötü bir mouse'dur demiyorum, o mouse hakkında bir bilgim yok maalesef. İyi olduğuna emin olduğum mouse G102 Prodigy. İade etmenize gerek var mı bilmiyorum ama orası size kalmış.hocam itopyadan Asus tuf m5 aldım 179 TL ye ama forumda herkes g102 öneriyor sizce arasında çok fark varmıdır iade edip almalımıyı m102 ?
valla araştırdım aldığım fiyatta baya uyguna geldi sonuçta 400-500 lira vermedim en kötü 5-10 gün kullanıp iade ederim beğenmezsemHocam G102 Prodigy'inin iyi olduğuna emin olduğumuz için öneriyoruz. TUF M5 kötü bir mouse'dur demiyorum, o mouse hakkında bir bilgim yok maalesef. İyi olduğuna emin olduğum mouse G102 Prodigy. İade etmenize gerek var mı bilmiyorum ama orası size kalmış.
Tabii. İsterseniz iade etmeden önce forumda Kullanıcı İncelemeleri kategorisinde bu mouse ile ilgili rehber bir konu açın, herkes yararlanmış olur bu sayede.valla araştırdım aldığım fiyatta baya uyguna geldi sonuçta 400-500 lira vermedim en kötü 5-10 gün kullanıp iade ederim beğenmezsem