Neler Yeni

Maks 17k Gaming laptop önerisi

Güvercin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Furkan Seyhan
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Bütçe
18000
Dostlar oda arkadaşım burs parası ile gaming laptop almak istiyor.
Oynayacağı oyunlar: Valorant, Cs2, Gta 5 gibi oyunlar.
Maksimum bütçesi 18 bin tl, ben araştırdım fakat bu bütçedeki nerdeyse bütün laptop’lar dahili ekran kartına sahip.
-Dahili ekran kartlı laptop alınır mı ?
-oyun performansı o fiyat için en üst düzey laptop olmasını istiyoruz
Alternatif olarak ta 14 bin tl civarına telefon alacak.
Bulabilirse öncelik laptop

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Meto155
Dostlar oda arkadaşım burs parası ile gaming laptop almak istiyor.
Oynayacağı oyunlar: Valorant, Cs2, Gta 5 gibi oyunlar.
Maksimum bütçesi 18 bin tl, ben araştırdım fakat bu bütçedeki nerdeyse bütün laptop’lar dahili ekran kartına sahip.
-Dahili ekran kartlı laptop alınır mı ?
-oyun performansı o fiyat için en üst düzey laptop olmasını istiyoruz
Alternatif olarak ta 14 bin tl civarına telefon alacak.
Bulabilirse öncelik laptop
Sıfır olarak dediğiniz gibi sadece dahili ekran kartlı olanlar var onlarda da çok bir performans alamaz.Hangi ildesiniz 2. el bir şey bakilabilir veya tercih ederse Asus Rog Ally olabilir.

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Mert Güler
2.El 2060 - 2070 ekran kartlı bir bilgisayar bakmanızı tavsiye ederim

Güvercin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Furkan Seyhan
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.El 2060 - 2070 ekran kartlı bir bilgisayar bakmanızı tavsiye ederim
İkinci el alırım diyor ama ben güvenemiyorum hocam, daha önce tecrübeniz olduysa paylaşabilirmisiniz.
Nelere dikkat etmemiz gerekir.
Benim oldu aslında bayağı masaüstü parçası al sat yaptım ama laptop olduğu için emin olamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arada ki farkla ram eklerseniz. Mx550 kartlı (Dahili Apu'ya göre daha iyi sonuç verir.)
https://www.oztekbilgisayar.com/uru...-dos-fhd-dizustu-bilgisayar?ref=akakce&v=1.82
Araştıracağız hocam teşekkür ederiz.

Sıfır olarak dediğiniz gibi sadece dahili ekran kartlı olanlar var onlarda da çok bir performans alamaz.Hangi ildesiniz 2. el bir şey bakilabilir veya tercih ederse Asus Rog Ally olabilir.
Yok hocam ikinci el ve ally işi tutmaz gibi

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Mert Güler
İkinci el alırım diyor ama ben güvenemiyorum hocam, daha önce tecrübeniz olduysa paylaşabilirmisiniz.
Nelere dikkat etmemiz gerekir.
Benim oldu aslında bayağı masaüstü parçası al sat yaptım ama laptop olduğu için emin olamıyorum

Araştıracağız hocam teşekkür ederiz.

Yok hocam ikinci el ve ally işi tutmaz gibi

Hocam sıfır ucuz malzemeli bir laptop yerine kaliteli eski ikinci el bir amiral gemisi laptopu tercih ederim , dikkat etmeniz gerekenleri yazıyorum
  • Hız ve Performans: Açılış süresi ve temel işlemlerdeki hızını test edin
  • Depolama (HDD/SSD): Diskte bozuk sektör olup olmadığını ve sağlığını kontrol etmek için "CrystalDiskInfo" gibi bir yazılım kullanabilirsiniz
  • RAM: RAM’in belirtilen kapasitede olduğunu ve sorunsuz çalıştığını bellek testi ile doğrulayın
  • Ekran Kartı ve Grafik İşlemci: Ekran kartını ve grafik performansını Furmark ile test edin sıcaklıklarına bakın
  • İşlemci: İşlemcinin belirtilen özelliklere sahip olup olmadığını “CPU-Z” gibi bir programla kontrol edin ve orada stress test yapın
  • Batarya Durumu: Pil ömrünü kontrol edin. Mümkünse “BatteryInfoView” gibi bir yazılımla pilin kapasitesini ve döngü sayısını öğrenin
  • Bağlantı Noktaları (Portlar): USB, HDMI, kulaklık girişi, gibi portların çalışıp çalışmadığını test edin
  • Wi-Fi ve Bluetooth: Ağ bağlantılarının ve Bluetooth’un doğru çalışıp çalışmadığını kontrol edin
  • Hoparlör ve Mikrofon: Ses giriş-çıkışlarını test edin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom