MAKS 2K KLAVYE ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
84
Bütçe
2000
Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi maksimum 2000 tl ye kadar olan fiyat performans klavyeler önerirseniz sevinirim. Ayrıca biraz sessiz bir klavye olursa sevinirim çünkü kyk yurdunda kullanacağım bu klavyeyi.

hocam onun yerine daha güzelleri var manyetik switch alın eğer fps oynuyorsanız tabi
Her türlü oyun oynuyorum hocam pek fazla klavye piyasasını bilmiyorum varsa fiyat performans iyi dediğiniz ürünler atar mısınız acaba ille de 2k olmasına gerek yok gerçekten fiyat performan ürünler varsa 4k bandında oralara da çıkabilirim.

Her türlü oyun oynuyorum hocam pek fazla klavye piyasasını bilmiyorum varsa fiyat performans iyi dediğiniz ürünler atar mısınız acaba ille de 2k olmasına gerek yok gerçekten fiyat performan ürünler varsa 4k bandında oralara da çıkabilirim.
hocam benim şu anda aktif olarak kullandığım klavye çok fp fps oynuyormuşsunuz bu sizi bir adım önde tutar
w60 klavye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu çok küçük kullanamam diyorsanızda tuş sayısı biraz daha fazla olan var
w75 klavye

hocam benim şu anda aktif olarak kullandığım klavye çok fp fps oynuyormuşsunuz bu sizi bir adım önde tutar
w60 klavye

w75 klavye
İkinci attığınız daha makul duruyor çünkü kodlamayla falan da uğraşıyorum birincinin kısayol tuşları yoracakmış gibi duruyor o yüzden büyük ihtimalle ikinciyi alırım. Tavsiye için teşekkür ederim ayrıca

İkinci attığınız daha makul duruyor çünkü kodlamayla falan da uğraşıyorum birincinin kısayol tuşları yoracakmış gibi duruyor o yüzden büyük ihtimalle ikinciyi alırım. Tavsiye için teşekkür ederim ayrıca
rica ederim hocam w75 in w60 tan tek farkı tuş sayısı onun dışında farklı bir özelliği yok + olarak yazılım özelliği var onuda kullanabilirsiniz

w60 klavye

w75 klavye
hocam manyetik switchlerin red switchten farkı nedir bayadır uzağım donanımlarda kısaca bilgilendirebilirmisiniz

hocam manyetik switchler mekanik switchlere göre daha hızlı oluyor rapid trigger özelliğiyle ve 8000hz desteğiyle fps oyunlarında inanılmaz hızlı oluyor
hocam manyetik switchlerin red switchten farkı nedir bayadır uzağım donanımlarda kısaca bilgilendirebilirmisiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,080
Üyeler
190,310
Son üye
ibrhkya05
Geri