Ls2 storm https://www.pttavm.com/ls2-storm-ma...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.45.4Önerilerinizi Bekliyorum![]()
yanlış oldu düzelttim
Diğer modelleri de var Ama ben o siyah olanı aldım ve memnunum tipi harika koruması da güzel diye biliyorum.Tamamdır ls2 storm alacağım büyük ihtimalle
Diğer modelleri de var Ama ben o siyah olanı aldım ve memnunum tipi harika koruması da güzel diye biliyorum.
![]()
LS2 Storm Sprinter Kask Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LS2 Storm Sprinter Kask fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! LS2 Storm Sprinter Kask özelliklerini incele, 5.939,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
altında farklı modelleri var bakabilirsin
Link atarmısınız rica etsemMT Thunder 4
Site güvenilir ve satıcı daha çok güvenilir. Ben de can motordan aldım aldıktan sonra birkaç sorum oldu. Arayıp bilgilendirdiler çok yardımcı oldular benim için. Can motoru tercih etmelisiniz kesinlikle.Bu site güvenilir midir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu site güvenilir midir?
Link atarmısınız rica etsem
Çok teşekkürler bunu alacağım büyük ihtimalleSite güvenilir ve satıcı daha çok güvenilir. Ben de can motordan aldım aldıktan sonra birkaç sorum oldu. Arayıp bilgilendirdiler çok yardımcı oldular benim için. Can motoru tercih etmelisiniz kesinlikle.
güneş gözlüğü vs de var içinde vizör olarak mükemmel diyebilirim tip olarak da görenler kaskın çok güzelmis vs diyor yaniÇok teşekkürler bunu alacağım büyük ihtimalle
Resme bakabilirsin. Ben kırmızı stickerlar falan ekledim rainbow vizör taktım bide mis gibi olduÇok teşekkürler bunu alacağım büyük ihtimalle
Çok Güzel olmuş gerçekten kazasız belasız inşallah 0 drift l yok hiçbir yerde yagüneş gözlüğü vs de var içinde vizör olarak mükemmel diyebilirim tip olarak da görenler kaskın çok güzelmis vs diyor yani
Resme bakabilirsin. Ben kırmızı stickerlar falan ekledim rainbow vizör taktım bide mis gibi oldu
Gidon aynası ve eldiven markasını söyleyebilirmisniz mümkünse link?güneş gözlüğü vs de var içinde vizör olarak mükemmel diyebilirim tip olarak da görenler kaskın çok güzelmis vs diyor yani
Resme bakabilirsin. Ben kırmızı stickerlar falan ekledim rainbow vizör taktım bide mis gibi oldu