Neler Yeni

MAKS 4 Monitör önerisi

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
165 hz ıps ve ghosting veya ölü piksel sorunu olmayan kısacası kronik bi sorunu olmayan güzel bi monitör önerir misiniz

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
Bir kaç gün oldu alalı çok memnunum monitör her yöne dönebiliyor ve ips panel.
hocam aklımda o varda bu nasıl bunada güzel diyorlar asustan güzel diyen çok kişi var
https://www.itopya.com/gigabyte-238...ps-fhd-freesync-premium-gaming-monitor_u13521
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir kaç gün oldu alalı çok memnunum monitör her yöne dönebiliyor ve ips panel.
aa evet bu 144 olmaz

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
yorumum yok hocam, gene bazı yorumlarda ışık sızması olduğu söyleniyor, ama herkes beğenmiş gibi

DieDos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muammer Sırdaş
hocam aklımda o varda bu nasıl bunada güzel diyorlar asustan güzel diyen çok kişi var
https://www.itopya.com/gigabyte-238...ps-fhd-freesync-premium-gaming-monitor_u13521

aa evet bu 144 olmaz
Diğer arkadaşın attığı 165 hz bu iki monitör arasında kaldım vatana gittim ips ile va panellere baktım ve 144 hz olmasına rağmen tercihim ips panel oldu,pek online oyun oynamadığımdan 144,165 çok farketmez son tercih sizin bence sizde gidip bakın farklarına.

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
bence de, görüp dokununca daha iyi oluyor:D

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
Diğer arkadaşın attığı 165 hz bu iki monitör arasında kaldım vatana gittim ips ile va panellere baktım ve 144 hz olmasına rağmen tercihim ips panel oldu,pek online oyun oynamadığımdan 144,165 çok farketmez son tercih sizin bence sizde gidip bakın farklarına.
biliyorum hem va hemde ıps kullanma imkanım oldu hz konusuna gelicek olursak 165 hz olması daha iyi olur büyük ihtimalle bunu alırım

DieDos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muammer Sırdaş
yorumum yok hocam, gene bazı yorumlarda ışık sızması olduğu söyleniyor, ama herkes beğenmiş gibi
doğrudur ışık sızması var bende de iki noktada var çok rahatsız etmedi beni açıkçası

biliyorum hem va hemde ıps kullanma imkanım oldu hz konusuna gelicek olursak 165 hz olması daha iyi olur büyük ihtimalle bunu alırım
tabii tercih sizin benim için monitörün yukarı aşşğaı sağa sola dönmesi ve pivot önemliydi beni en çok cezbeden onlar oldu

Top Bottom