Neler Yeni

Maks 400 TL bütçe ile kulaklık önerisi

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
Bütçe
400
Dostlar arkadaşım bir kulaklık alacak,kulaklığı telefonda ve mac te kullanacak yani jack çıkışı olması gerek. ve son olarak ta oyun için kullanılıcak.
önerilerinizi bekliyorum.

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Dostlar arkadaşım bir kulaklık alacak,kulaklığı telefonda ve mac te kullanacak yani jack çıkışı olması gerek. ve son olarak ta oyun için kullanılıcak.
sahibinden üzerinde bi ara bime gelmiş olan steel series in arctis 1 kulaklıkları satılıyor hemde 300 tl gibi fiyatlara onlara bi bakın derim (satan kişilerde ya hiç kullanmamış yada 1 kez bakmak için açmış oluyor onların tek amacı bimde ucuza alıp pahalıya satmak)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kişiler sadece 1 kez bakmış yada hiç kutuyu açmamış bunlardan alabilirsiniz ve zaten steelseries en bilinen markalardandır

thasehons

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Sait Davut
rampage drop plus pişman etmez padleri çok yumuşak sesi de güzel hem oyun hem müzik için

Can...

80+ Platinum
Kanka drop plus alabilirsin tavsiye edebilirim hepsi burada indirim var 150 tl ye 50 tl ilk alışverişe uygulamada 404 tl ye denk geliyo 350 tl ye alabiliyorduk bı kaç gün önce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke konuyu boş yere hortlatmasaydın.
Bende niye 3 dk önce yazıyordu 😅

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,425
Üyeler
164,664
Son üye
nano4242
Top Bottom