TUF H3 iyidir. Diğeri hakkında bir bilgim yok.birde tuf h3 ve msi gh30 v2 baktık onlar nasıl?
sahibinden üzerinde bi ara bime gelmiş olan steel series in arctis 1 kulaklıkları satılıyor hemde 300 tl gibi fiyatlara onlara bi bakın derim (satan kişilerde ya hiç kullanmamış yada 1 kez bakmak için açmış oluyor onların tek amacı bimde ucuza alıp pahalıya satmak)Dostlar arkadaşım bir kulaklık alacak,kulaklığı telefonda ve mac te kullanacak yani jack çıkışı olması gerek. ve son olarak ta oyun için kullanılıcak.
önerilerinizi bekliyorum.
Dostlar arkadaşım bir kulaklık alacak,kulaklığı telefonda ve mac te kullanacak yani jack çıkışı olması gerek. ve son olarak ta oyun için kullanılıcak.
Keşke konuyu boş yere hortlatmasaydın.rampage drop plus pişman etmez padleri çok yumuşak sesi de güzel hem oyun hem müzik için
Kanka drop plus alabilirsin tavsiye edebilirim hepsi burada indirim var 150 tl ye 50 tl ilk alışverişe uygulamada 404 tl ye denk geliyo 350 tl ye alabiliyorduk bı kaç gün önceDostlar arkadaşım bir kulaklık alacak,kulaklığı telefonda ve mac te kullanacak yani jack çıkışı olması gerek. ve son olarak ta oyun için kullanılıcak.
Bende niye 3 dk önce yazıyorduKeşke konuyu boş yere hortlatmasaydın.
Dostlar arkadaşım bir kulaklık alacak,kulaklığı telefonda ve mac te kullanacak yani jack çıkışı olması gerek. ve son olarak ta oyun için kullanılıcak.
olur öyle şeylerKeşke konuyu boş yere hortlatmasaydın.