nitro 16 alabilirsiniz evet ama 16mb l3 önbellek rekabetçi oyunlar için iyi değilArkadaşlar güçlü bir işlemcisi olmalı genelde rekabetçi oyunlar ve rust oynuyorum ekran kartı ise 4060 veya 3070ti olursa çok iyi olur.
Erazer monster lenovo almaktan iyidir .nitro 16 alabilirsiniz evet ama 16mb l3 önbellek rekabetçi oyunlar için iyi değil
herhangi bir servise işi düştüğünde rami ssd yükseltmek istediğinde görüceğin muamele çok farklı ama :dErazer monster lenovo almaktan iyidir .
Onun dışında en iyi seçenek 53k ile slayer 4
14700hx var ama 240hz almak için 2k ekranı 1080p de kullanması gerekir.
herhangi bir servise işi düştüğünde rami ssd yükseltmek istediğinde görüceğin muamele çok farklı ama :d
Servisi kötü ona bir şey demedim zaten ,ama cihaz f/p olarak iyi.herhangi bir servise işi düştüğünde rami ssd yükseltmek istediğinde görüceğin muamele çok farklı ama :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
şu fotoğraf anlatıyo aslında nası bi servisi olduğunu
planım slayer 4 alıp ö şekilde kullanmakErazer monster lenovo almaktan iyidir .
Onun dışında en iyi seçenek 53k ile slayer 4
14700hx var ama 240hz almak için 2k ekranı 1080p de kullanması gerekir.
bu sebepten acer almak pek istemiyorumherhangi bir servise işi düştüğünde rami ssd yükseltmek istediğinde görüceğin muamele çok farklı ama :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
şu fotoğraf anlatıyo aslında nası bi servisi olduğunu
monsterda çok sorunlu diyorlar amaServisi kötü ona bir şey demedim zaten ,ama cihaz f/p olarak iyi.
Zaten 3-5k arttırıp gamegaraj almak en mantıklısı. Yerli markalar servis konusunda daha iyi. En azından monster gayet iyi
Slayer 4 ya da victus bak.Amd hs den uzak dur.14700hx li bişey bulmaya bak.Arkadaşlar güçlü bir işlemcisi olmalı genelde rekabetçi oyunlar ve rust oynuyorum ekran kartı ise 4060 veya 3070ti olursa çok iyi olur.