Berat furkan
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
800 e kadar mekanik öncelikli küçük kompakt olan modeller kablolu kablosuz fark etmez sessiz olması taraftarıyım kullandığınız vs önerilere açığım
sahibinden üzerinden mizar al800 e kadar mekanik öncelikli küçük kompakt olan modeller kablolu kablosuz fark etmez sessiz olması taraftarıyım kullandığınız vs önerilere açığım
2.el pek düşünmüyorum hocam ama teşekkürlersahibinden üzerinden mizar al
2.El sayılmaz zaten sıfır kampanyalı alıp al sat yapıyorlar. ürün sıfır yani2.el pek düşünmüyorum hocam ama teşekkürler
2.el değil ya millet geçen gün amazondan 200'e aldı şimdi sıfır kapalı kutusunu 400-500'e satıyorlar mükemmel klavye bende aldım hatta öyle söyleyim sana kalitesinden emin olmadığım hiçbisey almam2.el pek düşünmüyorum hocam ama teşekkürler
Sağolun hocam peki %60 yazıyor o ne anlama geliyor2.el değil ya millet geçen gün amazondan 200'e aldı şimdi sıfır kapalı kutusunu 400-500'e satıyorlar mükemmel klavye bende aldım hatta öyle söyleyim sana kalitesinden emin olmadığım hiçbisey almam
boyu. normal klavyenin %60'ına eşitSağolun hocam peki %60 yazıyor o ne anlama geliyor
mini klavye demek yaniSağolun hocam peki %60 yazıyor o ne anlama geliyor
Hocam son bir soru sorucam sizce beyaz mı siyah mı hani belki beyaz fazla kirleniyordur falan bir sorayım dedimboyu. normal klavyenin %60'ına eşit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mini klavye demek yani
beyaz tabii kiHocam son bir soru sorucam sizce beyaz mı siyah mı hani belki beyaz fazla kirleniyordur falan bir sorayım dedim