Maksimum 2 k mouse önerisi

Benim bugün Vxe R1 Pro Max Mousem elime geçti ilk başta 3.0 USB portuna taktım ve takar takmaz takılmalar başladı sonra endişelendim arızalı bir ürün mü geldi diye sonra en iyisinin 2.0 portu olduğunu söylediler özellikle kasanın arkasında olan portlara takmamı önerdiler böylelikle benim sorunum çözüldü ama sizin mouselerde sanırsam kronik bir problem benim yaşadığım ise bir tür parazitlenme
Hocam bildiğim kadarıyla bu sorun direkt kronik (ucuz modellerde ) ben alalı 10 ay geçti ve son 6 aydır olmuyor ben x11 kullanıyorum

Hocam ben dongle almadım şuan 1k hz de kullanıyorum, çünkü valorant mouselerde max 1k hz destekliyormuş diye okudum bunu çoğu siteden baktım böyle bir yanıt alınca ne gerek var dedim dongleye o şekilde satın almadım
Hocam öyle bir şey yok aslında tam olarak ama bence 1K HZ mouse için e iyi frekans değeri. Hem şarjı daha uzun gidiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam öyle bir şey yok aslında tam olarak ama bence 1K HZ mouse için e iyi frekans değeri. Hem şarjı daha uzun gidiyo

Hocam bu fiyatlarda bence R1'den daha iyi. 2000TL civarında Dragon FLY F1 Pro da bakılabilir ben olsam biraz daha fiyat arttırıp Scyrox V6 veya V8 bakardım veya ZAOPİN Z2
Hocam dongle istiyor ve daha mousepad almam lazım

Hocam öyle bir şey yok aslında tam olarak ama bence 1K HZ mouse için e iyi frekans değeri. Hem şarjı daha uzun gidiyor.
Evet hocam 1k hz zaten rekabet oyunları için yeterliymiş üstüne gerek yok, zaten pil kullanımı ve sistemi zorlayan bir özellik

Evet hocam 1k hz zaten rekabet oyunları için yeterliymiş üstüne gerek yok, zaten pil kullanımı ve sistemi zorlayan bir özellik

VXE R1 pro Wireless Mouse almak mantıklımı 2kya​

https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3-pro-max-wireless-mouse?variant=49154107670721 bu nasıl hocam

Aslında hocam işlemciyi çok yoran bir şey değiş bizzat kednim 7800X3D ile bir test yaptım ve FPS'te bir düşüş görmedim ama 1000 HZ üzerindew öyle aman aman bir performans artışı da görmedim ve üstüne üstlük şarj daha hızlı gitmeye başladı.

VXE R1 pro Wireless Mouse almak mantıklımı 2kya​

https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3-pro-max-wireless-mouse?variant=49154107670721 bu nasıl hocam
Hocam iyi ama bence siz Zaopin veya Scyrox'a yönelin derim.

Aslında hocam işlemciyi çok yoran bir şey değiş bizzat kednim 7800X3D ile bir test yaptım ve FPS'te bir düşüş görmedim ama 1000 HZ üzerindew öyle aman aman bir performans artışı da görmedim ve üstüne üstlük şarj daha hızlı gitmeye başladı.

Hocam iyi ama bence siz Zaopin veya Scyrox'a yönelin derim.
Hocam çıkacağım son fiyat bu ama link atarsanız bakabilirim

Pardon hocam

Hocam bu fiyatlarda bence R1'den daha iyi. 2000TL civarında Dragon FLY F1 Pro da bakılabilir ben olsam biraz daha fiyat arttırıp Scyrox V6 veya V8 bakardım veya ZAOPİN Z2
Kanka bu fiyata darmoshark m3 pro max nasıl teknik özellikleri bunlardan çok daha iyi

Geri