Maksimum 22 bin tlYeni bilgisayar tavsiye

shrtyldrm

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
22000
Bilgisayar konusunda pek bilgim yok arastirmalar sonucu dar bogaz ve ucuz olmasi sebebi ile amd ekran kartlari ama onlarinda guncellemeri problem li oldugunu az cok ogrendim tavsiyeniz nelerdir arkadaslar

bütün parçaları sıfır mı istiyorsunuz o kararınıza göre çok etkiler bütçeyi

FATIH ALTAYLI -BUDGET / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi 17.000 bi sistemi sadece ryzen 5 5600 yapsak Alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün vatanda güzel pc vardı, tukenmiş, 24k ya 3 taksit.
14400f, rtx4060 3 fanlı vs.
Aceleniz yoksa boyle fırsatlar kollayın..

Şu darboğaz kelimesi çok yersiz kullanılıdğından yeni araştırma yapan birinin önüne bile düşüyor şaka gibi. Dostum bence kendin toplamak istemiyorsan buradan kampanya kovala sonra bu sistemi almayı düşünüyorum diye konu açabilirsin, oradan yardımcı olmayı çalışırız.

FATIH ALTAYLI -BUDGET / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi 17.000 bi sistemi sadece ryzen 5 5600 yapsak Alınır mı?

Bu alınır hocam ben 1 ay önce toplarken bu yoktu bunun benzeri sistemi 16ya topladım ekran kartı 2. el olacak şekilde şimdi alacak olsam böyle bir şey alırım

Bu alınır hocam ben 1 ay önce toplarken bu yoktu bunun benzeri sistemi 16ya topladım ekran kartı 2. el olacak şekilde şimdi alacak olsam böyle bir şey alırım
Sıfırınin bu fiyata düşeceğini bilsem ben de 2. el toplamazdim sıfır fiyatına geldi şimdi çok pişman oldum maalesef yapacak bir şey yok 22ye şimdi 8400f 7600 sistem var ddr5 onu da alabilirsiniz

Geri