Evet sifir istiyorum anlamadigim icin ikinci el ile bas edemembütün parçaları sıfır mı istiyorsunuz o kararınıza göre çok etkiler bütçeyi
Dün vatanda güzel pc vardı, tukenmiş, 24k ya 3 taksit.bütün parçaları sıfır mı istiyorsunuz o kararınıza göre çok etkiler bütçeyi
Dün vatanda güzel pc vardı, tukenmiş, 24k ya 3 taksit.
14400f, rtx4060 3 fanlı vs.
Aceleniz yoksa boyle fırsatlar kollayın..
Evet sifir istiyorum anlamadigim icin ikinci el ile bas edemem
Nasıl kollayabilirizDün vatanda güzel pc vardı, tukenmiş, 24k ya 3 taksit.
14400f, rtx4060 3 fanlı vs.
Aceleniz yoksa boyle fırsatlar kollayın..
Vatan, gaming gen vs sıcak fırsatlar kısmında paylasırlar. Takip edin.Nasıl kollayabiliriz
Bu alınır hocam ben 1 ay önce toplarken bu yoktu bunun benzeri sistemi 16ya topladım ekran kartı 2. el olacak şekilde şimdi alacak olsam böyle bir şey alırımFATIH ALTAYLI -BUDGET / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi 17.000 bi sistemi sadece ryzen 5 5600 yapsak Alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Sıfırınin bu fiyata düşeceğini bilsem ben de 2. el toplamazdim sıfır fiyatına geldi şimdi çok pişman oldum maalesef yapacak bir şey yok 22ye şimdi 8400f 7600 sistem var ddr5 onu da alabilirsinizBu alınır hocam ben 1 ay önce toplarken bu yoktu bunun benzeri sistemi 16ya topladım ekran kartı 2. el olacak şekilde şimdi alacak olsam böyle bir şey alırım