Neler Yeni

maksimum 3.5k oyuncu koltuğu

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Cihan Duman
Bütçe
3496
Çok terletmeyecek va rahat ettirecek sağlam fp maksimum 3500tl oyuncu koltuğu önerisi arıyorum. Daha çok ders için.

xAeterna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Muaab Çapar
Kanka 2020'de uyuya kalmış olabilir misin? Bu fiyata tabure var şu an.
boş abartmışsın arkadaş en iyi oyuncu koltuğunu istemiyor piyasda birsürü çakma ama

kaliteli olan ürün var bu fiyatta araştırmadan yorum yapmayın lütfen

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
boş abartmışsın arkadaş en iyi oyuncu koltuğunu istemiyor piyasda birsürü çakma ama

kaliteli olan ürün var bu fiyatta araştırmadan yorum yapmayın lütfen
Sen ne saçmalıyorsun dostum? Ne abartması? İdarelik bir şey de istiyorum yazmamış başta. Adamı bilgilendirdik. Rahatsız olsa kendisi cevap verir. Toxiclik yapıp boş duyar kasma.

xAeterna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Muaab Çapar
Sen ne saçmalıyorsun dostum? Ne abartması? İdarelik bir şey de istiyorum yazmamış başta. Adamı bilgilendirdik. Rahatsız olsa kendisi cevap verir. Toxiclik yapıp boş duyar kasma.
Forumda toxiclik neden yapayım yorumunu boş buldum fikirimi belirttim kudurmuşsunsunuz hocam başka açıklaması yok

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
Boş yorum yapıp değersiz vaktiniz gibi başkalarının vaktini de çalmayın çoluk çocukla tartışmayacağım
Kimliğini özelden at bende atacağım bakalım ahngimiz büyük T.C kısmını kapayarak. 3.5K ya alınacak sandalye 1 yıl zor götürür. Ya alt mekanizması kırılır ya tekerleri ya da ayakları. Bu kadar bilgisiz olup nasıl bu kadar bilgili gibi takılmaya çalıştığınızı anlamak mümkün değil. Pembe popolu maymuna bile 3.5k lık sandalyelerin yorumlarını göstersek maymun bile anlar bunlar dandik demek ki işimi görmez der. Arkadaş en iyi koltuğu istemiyor ama en kötüsünü de istiyorum dememiş. Arkadaşı uyardım. Ağzından salyaları akarak hayatsız gibi forumda toxiclık yapanlar sizsiniz. Hepinize öğreticem boş yapmamanız gerektiğini.

xAeterna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Muaab Çapar
Kimliğini özelden at bende atacağım bakalım ahngimiz büyük T.C kısmını kapayarak. 3.5K ya alınacak sandalye 1 yıl zor götürür. Ya alt mekanizması kırılır ya tekerleri ya da ayakları. Bu kadar bilgisiz olup nasıl bu kadar bilgili gibi takılmaya çalıştığınızı anlamak mümkün değil. Pembe popolu maymuna bile 3.5k lık sandalyelerin yorumlarını göstersek maymun bile anlar bunlar dandik demek ki işimi görmez der. Arkadaş en iyi koltuğu istemiyor ama en kötüsünü de istiyorum dememiş. Arkadaşı uyardım. Ağzından salyaları akarak hayatsız gibi forumda toxiclık yapanlar sizsiniz. Hepinize öğreticem boş yapmamanız gerektiğini.
Buyur göster kapımız açık 🤣

Top Bottom