Alfha13
80+ Silver
- Bütçe
- 300
Daha önce böyle bir konu açmıştım ama fiyatlar yükselince kararımı değiştirdim.
Oyun oynamak ve müzik dinlemek için bir kulaklık arıyorum, mikrofonu olabilir olmayabilir; çok önemli değil, daha çok ses kalitesi ve uzun ömürlü olması önemli benim için.
Bu modelleri buldum, daha ucuz olan öncelikli tabii. Hangisi daha iyidir? Sizin öneriniz varsa onu da yazabilirsiniz.
Oyun oynamak ve müzik dinlemek için bir kulaklık arıyorum, mikrofonu olabilir olmayabilir; çok önemli değil, daha çok ses kalitesi ve uzun ömürlü olması önemli benim için.
Bu modelleri buldum, daha ucuz olan öncelikli tabii. Hangisi daha iyidir? Sizin öneriniz varsa onu da yazabilirsiniz.
Motorola Pulse 120 Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Motorola Pulse 120 Kulak Üstü Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Motorola Pulse 120 Kulak Üstü Kulaklık özelliklerini incele, 462,41 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Trust 21953 Ziva Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 21953 Ziva Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 21953 Ziva Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Redragon H120 Ares Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon H120 Ares Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon H120 Ares Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Sony MDR-ZX310APB Siyah Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sony MDR-ZX310APB Siyah Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony MDR-ZX310APB Siyah Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık özelliklerini incele, 2.126,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Motorola Pulse Escape Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Motorola Pulse Escape Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Beyaz fiyatlarını Akakçe ile takip et! Motorola Pulse Escape Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Beyaz özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
JLB JBL T450 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık-Beyaz
JLB JBL T450 Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık-Beyaz ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!
www.ciceksepeti.com
Sony MDR-ZX110B Siyah Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sony MDR-ZX110B Siyah Kulak Üstü Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony MDR-ZX110B Siyah Kulak Üstü Kulaklık özelliklerini incele, 1.368,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
JBL Tune 500 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Tune 500 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Tune 500 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık özelliklerini incele, 615,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com