Şimdi hocam direk konuya gireyim. Jbl 500BT de kullandım ama altına imzamı atarım Anker’in yanından geçemez. Seslerde tizler çok iyi basslara zaten diyecek yok. Ben de bass hastasıyım böyle müziğin en ufak vuruşlarında bile bass hissediyorsun bu kulaklıkta. En yüksekde dinlemiyorum fazla geliyor baş ağırtıyor neredeyse. En yükseğin iki altında dinliyorum. Zaten araştırdıysan biliyorsundur anker de bass up tuşu var. Normal basslar zaten tatmin edici düzeyde ama bass up tuşuna bastığın an resmen beynin titriyor. Normal bir şekilde dinlemiyorsun bir süre sonra full bass up ile dinliyorsum çünkü gerçekten çok iyi. Bluetooth 5.0 var. Şarj süresi vaadedilen 60 saat ama ben günlük 4-5 saat kullanıyorum ve sadece 2 hafta da bir şarja takıyorum
. Gerçekten çok iyi bir kulaklık. Type-C şarj kablosuyla geliyor. Bu arada 5 dakika şarjla 5 saat kullanım gibi bir özelliği de var orası da çok iyi. Aux kablosu da var istersen aux bağlayarak da kullanabiliyorsun ama şöyle bir şey var aux bağladığında bluetooth ile aldığın kaliteyi alamıyorsun. Biraz daha düşük gibi oluyor. Ama bt ile efsane. Oyuncu kulaklığına gelirsek geçenlerde drop plus aldım, ankere o kadar alışmışım ki ertesi gün drop plus ı iade ettim
. Oyun da ses kasmada bence hiç fena değil adamın sağ veya solda olduğunu rahat anlayabiliyorsun. Ben oyun oynarken de anker kullanıyorum. Kısaca çok iyi bir kulaklık şuan ne kadar bilmiyorum ama ben indirimdeyken 230 TL ye almıştım. Ama kulaklığın hakettiği fiyat rahat 300-400 eder.