Neler Yeni

Maksimum 360tl mekanik klavye önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk
hocam en azından gamepower ve gamenote kalvyelerden iyidir

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
sıkıntılı ürün alanlar bir kaç ay sora sorunları ile konu açıyor
2021 den sonra bu şikayetler yüzünden klavye güncellendi hatta ingilizce klavyeydi 2021 den sojnra türkçe falan yaptılar büyük enter falan koydular ve ben şubat ayından beri kullanıyorum klavyeye baya eziyet çekitrdim kahve falan döktüm ama hiçbir sıkınıtıs yok çok memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl kat kat daha iyi bunu neye göre söylüyorsun acaba?
stabilazer ları çöp
basmama sorunu var
daha ne olsun
onlar eski modelde geçerliydi knk bende araştırdım almadan önce ama o basma sorunu yok bu yteni modelde

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
safa kasım soyupak
Redragon Dark Avenger K568 modeli çok hoşuma gitti tek eksisi numlock olmaması ama masamın küçük olduğunu düşünürsek numlockada gerek kalmıyor.size bir sorum var bu klavyede yazılım var mı?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk
2021 den sonra bu şikayetler yüzünden klavye güncellendi hatta ingilizce klavyeydi 2021 den sojnra türkçe falan yaptılar büyük enter falan koydular ve ben şubat ayından beri kullanıyorum klavyeye baya eziyet çekitrdim kahve falan döktüm ama hiçbir sıkınıtıs yok çok memnunum
sen memnunsun anlayın şunu artık bi kalvye sende sorun çıkartmayınca diğerlerinde de çıkartmıycak diye bi kanun yok

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan

onlar eski modelde geçerliydi knk bende araştırdım almadan önce ama o basma sorunu yok bu yteni modelde
bende karasız kalmıştım ama yenilenmiş ve bu sorun yok şuan 3 aydan fazladır kullanıyorum hiçbir sorunu yok

¥usuff

80+ Silver

tam tersi knk boş yapma lütfen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk
Redragon Dark Avenger K568r modeli çok hoşuma gitti tek eksisi numlock olmaması ama masamın küçük olduğunu düşünürsek numlockada gerek kalmıyor.size bir sorum var bu klavyede yazılım var mı?
hocam o r modeli olan rainbow 20 tl farkla rgb olanı var yazılımı da bildiğim kadarıyla yok ama onu alırsanız doğru bi tercih yapmış olursunuz

Top Bottom