- Reaksiyon skoru
- 209
sıkıntılı ürün alanlar bir kaç ay sora sorunları ile konu açıyorgamepower ın nesi var knk bunu bi anlat
sıkıntılı ürün alanlar bir kaç ay sora sorunları ile konu açıyorgamepower ın nesi var knk bunu bi anlat
çoğu klavyesi sorunlugamepower ın nesi var knk bunu bi anlat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ve gamepower o attığınız n11 linkli ürünlerden kat kat iyi
gamepower ın nesi var knk bunu bi anlat
hocam en azından gamepower ve gamenote kalvyelerden iyidirİnceleme - Redragon VARA uzun kullanım
Selamlar, başlıkta da gördüğünüz üzere Redragon vara klavyesinde yaşadığım problemleri anlatacağım. Öncelikle klavye "Cherry dengi Switch" diye satılıyor ama değil, düz Outemu Switch. Redragon üretimi falan da değil yani. Switch'lerden bahsetmişken gelelim Switch kalitesine... deli gibi yay...forum.donanimarsivi.com
nasıl kat kat daha iyi bunu neye göre söylüyorsun acaba?gamepower ın nesi var knk bunu bi anlat
2021 den sonra bu şikayetler yüzünden klavye güncellendi hatta ingilizce klavyeydi 2021 den sojnra türkçe falan yaptılar büyük enter falan koydular ve ben şubat ayından beri kullanıyorum klavyeye baya eziyet çekitrdim kahve falan döktüm ama hiçbir sıkınıtıs yok çok memnunumsıkıntılı ürün alanlar bir kaç ay sora sorunları ile konu açıyor
onlar eski modelde geçerliydi knk bende araştırdım almadan önce ama o basma sorunu yok bu yteni modeldenasıl kat kat daha iyi bunu neye göre söylüyorsun acaba?
stabilazer ları çöp
basmama sorunu var
daha ne olsun
sen memnunsun anlayın şunu artık bi kalvye sende sorun çıkartmayınca diğerlerinde de çıkartmıycak diye bi kanun yok2021 den sonra bu şikayetler yüzünden klavye güncellendi hatta ingilizce klavyeydi 2021 den sojnra türkçe falan yaptılar büyük enter falan koydular ve ben şubat ayından beri kullanıyorum klavyeye baya eziyet çekitrdim kahve falan döktüm ama hiçbir sıkınıtıs yok çok memnunum
bende karasız kalmıştım ama yenilenmiş ve bu sorun yok şuan 3 aydan fazladır kullanıyorum hiçbir sorunu yok2021 den sonra bu şikayetler yüzünden klavye güncellendi hatta ingilizce klavyeydi 2021 den sojnra türkçe falan yaptılar büyük enter falan koydular ve ben şubat ayından beri kullanıyorum klavyeye baya eziyet çekitrdim kahve falan döktüm ama hiçbir sıkınıtıs yok çok memnunum
onlar eski modelde geçerliydi knk bende araştırdım almadan önce ama o basma sorunu yok bu yteni modelde
tam tersi knk boş yapma lütfen.2021 den sonra bu şikayetler yüzünden klavye güncellendi hatta ingilizce klavyeydi 2021 den sojnra türkçe falan yaptılar büyük enter falan koydular ve ben şubat ayından beri kullanıyorum klavyeye baya eziyet çekitrdim kahve falan döktüm ama hiçbir sıkınıtıs yok çok memnunum
onlar eski modelde geçerliydi knk bende araştırdım almadan önce ama o basma sorunu yok bu yteni modelde
hocam o r modeli olan rainbow 20 tl farkla rgb olanı var yazılımı da bildiğim kadarıyla yok ama onu alırsanız doğru bi tercih yapmış olursunuzRedragon Dark Avenger K568r modeli çok hoşuma gitti tek eksisi numlock olmaması ama masamın küçük olduğunu düşünürsek numlockada gerek kalmıyor.size bir sorum var bu klavyede yazılım var mı?
yalan mı söylicem kardeşim sana neyse ne almak istiyorsa konu sahibi onu alsın ne hoşuna giderse onu alsıntam tersi knk boş yapma lütfen.
gamepower öneriyosun biraz biliyorsa zaten almaz ama bilgisi olmayan insana gamepower önerirsen rgb yüzünden alıcak ve parası boşa gidicekyalan mı söylicem kardeşim sana neyse ne almak istiyorsa konu sahibi onu alsın ne hoşuna giderse onu alsın