- Reaksiyon skoru
- 5
Gamerbase | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7900 GRE 16 GB | 512 GB M.2 Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Kriter sadece işlemci 7500f olcakKriterin var mı ?
nedenKriter sadece işlemci 7500f olcak
Çünkü f/p en kral işlemci.neden
Kanka PSU niye nzxt ve siteden soğutucu olarak xigmatek düşünüyorumÇünkü f/p en kral işlemci.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anakart ve ram elleme bütçeni direkt aşıyor. PSU kesinlikle NZXT olarak al. Geri kalan bütçeye de pearless assassin al işlemci soğutucu olarak buradan alma soğutucuyu. İleri de Ram ve anakartı bir tık yükseltir devam edersin baya uzun da götürür bu sistem.
Hocam çok güzel ama bütçem Max 41kbütçenizi 47 yapabilirseniz bu çok iyi. pchocasının son videosundaki bilgisayardır![]()
QP Aeon AMD Oyun Bilgisayarı
Hazır sistemler 1-3 iş günü içerisinde kargoya teslim edilmektedir. Montaj ve performans testleri ücretsiz olarak yapılmaktadır. Özelleştirme kısmında bulunmayan bir parça eklemek yada sistemde değişiklik yapmak isterseniz [email protected] adresinden mail yolu ile iletişime...www.qp.com.tr
İlk başta shark 7a yi istiyordum ama bugün bir anda kasa sectiriyor anlamadığım şekilde yoksa onu alacaktımOEM Paketler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12GB OC - A620M-E DDR5- 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12GB OC - A620M-E DDR5- 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Vento kasa seçebilirsin bütçeni aşmıyorİlk başta shark 7a yi istiyordum ama bugün bir anda kasa sectiriyor anlamadığım şekilde yoksa onu alacaktım
Eyw hocam sağol sence ısınma yaparmı bu sistem kasayla gelen fanlar soğutma yaparmıVento kasa seçebilirsin bütçeni aşmıyor
Ne kadar yükleneceğine bağlı en azından bi hava soğutma iyi olacaktır.Eyw hocam sağol sence ısınma yaparmı bu sistem kasayla gelen fanlar soğutma yaparmı