note 10 lite veya SE 2020Zaman konusunda pek bir sorunum yok. Hangi telefonu sizce tercih etmeliyim? Ne önerirsiniz? (4500 son ama indirimle bu fiyata düşebilecek telefonları da önerebilirsiniz.)
Note 10 Lite Android kaça kadar alacak belli mi hocam? 1 yıldan biraz çok geçmiş üstünden. Hala almaya değer mi?Samsung Galaxy Note 10 Lite 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Note 10 Lite 128 GB fiyatları 20.000,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy Note 10 Lite 128 GB özelliklerini incele, 51 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
SE2020 ekran boyutu ve batarya olarak pek tatmin edici değil benim için malesef. Note 10 Lite olabilir ama güncelliğinden endişeliyim biraz.note 10 lite veya SE 2020
Note 10 lite 2020 Şubat da çıktıSE2020 ekran boyutu ve batarya olarak pek tatmin edici değil benim için malesef. Note 10 Lite olabilir ama güncelliğinden endişeliyim biraz.
Bırakın şu telefonu iyi değil
@Assistive bencede note 10 lite
SE 2020 kullanıcısyım çok memnunum ekran benim için sorun olmadı ama sizin için olabilirSE2020 ekran boyutu ve batarya olarak pek tatmin edici değil benim için malesef. Note 10 Lite olabilir ama güncelliğinden endişeliyim biraz.
A52 için Android 14'e kadar alacak denmiş ya hocam bunda nereye kadar alacağı belli mi? 2021'de aldık 2023'de hemen destek kesildi gibi mi olacak onu merak ediyorum.Note 10 lite 2020 Şubat da çıktı
Oha hocam daha Android 12 hangi telefonlara gelecek belli değil. Ama Samsung 2 yıl boyunca güncelleme veriyor.A52 için Android 14'e kadar alacak denmiş ya hocam bunda nereye kadar alacağı belli mi?
Bu forumda okudum hocam. 3 yıl sürüm 4 yıl güvenlik güncellemesi alacak demişlerdi.Oha hocam daha Android 12 hangi telefonlara gelecek belli değil. Ama Samsung 2 yıl boyunca güncelleme veriyor.