Neler Yeni

Maksimum 4500TL bütçede hangi telefon alınabilir?

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yeni bu fiyatlardan çıkması beklenen bir model var mı hocalarım. Poco F3 öneren bir arkadaşım vardı. O model ne zaman gelir? Düşünülebilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu forumda okudum hocam. 3 yıl sürüm 4 yıl güvenlik güncellemesi alacak demişlerdi.
Bu forumda okuduysanız doğrudur muhtemel kim dedi hatırlıyor musunuz ? Veya o mesajın resmini atma şansınız var mı ?

ThorZap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ömer Uslu
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik-Elektronik
Note 10 Liteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
@BaşaramadıkAbi etiketlediğin için teşekkür ederim. Samsung Galaxy Note 10 Lite bayağı pahalanmış, o fiyata değeceğini düşünmüyorum. Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A72 alabilirsiniz.

Bu forumda okuduysanız doğrudur muhtemel kim dedi hatırlıyor musunuz ? Veya o mesajın resmini atma şansınız var mı ?
@Evil Belief

Enginar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berkehan Köse
1619028395436.png

Başka kişiler de yazmıştı hocam en yakın bu arkadaşı buldum.

@BaşaramadıkAbi etiketlediğin için teşekkür ederim. Samsung Galaxy Note 10 Lite bayağı pahalanmış, o fiyata değeceğini düşünmüyorum. Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A72 alabilirsiniz.

@Evil Belief
A52'ye 200TL zam geldi bir gecede. 3800 gibi bir fiyata düşerse gerçekten alabilirim ama bu haliyle saçma bir fiyat bence. Daha satışa sunmadan neden böyle bir şey yaptılar anlamıyorum. A72 almaya değer gelmiyor bana da. A52 ile aralarında o kadar fark yok diye düşünüyorum hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Berkehan Köse
Yazılım sorunları çözülürse Redmi Note 10 Pro, fiyatı düşerse A52 önerebilirim. Note 10 Lite da olabilir ama güncellik konusunda kendi adıma tercih etmezdim.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Alıntıyı görüntüle
Başka kişiler de yazmıştı hocam en yakın bu arkadaşı buldum.

A52'ye 200TL zam geldi bir gecede. 3800 gibi bir fiyata düşerse gerçekten alabilirim ama bu haliyle saçma bir fiyat bence. Daha satışa sunmadan neden böyle bir şey yaptılar anlamıyorum. A72 almaya değer gelmiyor bana da. A52 ile aralarında o kadar fark yok diye düşünüyorum hocam.
@BaşaramadıkAbi @Assistive

Aynen dostlar ben yazmıştım.

Kaynak:

The A52 and A72 are launching with One UI 3.1 and as with other Samsung phones they will receive security updates for 4 years and three major OS updates.

Kaynak:

The South Korean firm has announced that it will offer three major Android operating system updates to the Galaxy A52 and the Galaxy A72. The company will also offer an additional year of security patches. Four years of software support.

Son düzenleme:

Senior_53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Senior_can
Note 10 lite alınmaz bu fiyata A72 varken

A72 veya A52 almanızı öneririm.
A72 Kamera ve batarya tarafında biraz daha geliştirilmiş.

Hepsiburada da kampanya vardı üstelik 12 ay taksit imkanı da vardı oraya bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,687
Üyeler
168,669
Son üye
PuppetMasterr16
Top Bottom