Öneri Maksimum 5.000 TL Gaming Wireless Kulaklık önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
5000
Arkadaşlar selamlar, iyi forumlar.
5000 tl bütçe ile bir gaming kulaklık arıyorum ama aradığım bazı kriterler var. Kumaş padlere sahip, kablosuz (mümkünse wireless) ve harici bir mikrofon kullandığım için ya mikrofonu çıkarılabilmeli ya da gizlenebilir olmalı. Kulaklıkar için çok bilgim yok açıkçası. Genellikle LoL, CS, CoD gibi oyunlar oynamakla beraber nadiren hikayeli oyunlar da oynuyorum. Sadece bilgisayarda oyun oynarken kullanacağım bir kulaklık olacak. Sizden öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim <3

Arkadaşlar selamlar, iyi forumlar.
5000 tl bütçe ile bir gaming kulaklık arıyorum ama aradığım bazı kriterler var. Kumaş padlere sahip, kablosuz (mümkünse wireless) ve harici bir mikrofon kullandığım için ya mikrofonu çıkarılabilmeli ya da gizlenebilir olmalı. Kulaklıkar için çok bilgim yok açıkçası. Genellikle LoL, CS, CoD gibi oyunlar oynamakla beraber nadiren hikayeli oyunlar da oynuyorum. Sadece bilgisayarda oyun oynarken kullanacağım bir kulaklık olacak. Sizden öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim <3

Hocam bunu gördüm ama bir çok çeşidi var. Nova 3, 3x, 5, 7, 7P ... Ben de Steelseries'e sıcak bakıyorum ama hangi modeli seçmeliyim. Aradaki fiyat farklarına değecek teknik özellikler var mıdır?
valla araştırman lazım istediğin tüm kriterler bu attığımda var bütçeyi geliyor ama kupon falan illa vardır düşer biraz daha epey sitesinden girip yazdığın modelleri karşılaştır veya birkaç saatini ayır araştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,888
Üyeler
184,696
Son üye
Ynsemrewq
Geri