Merhabalar başlıkta yazdığım gibi 500 TL Bütçem var kablosuz mouse almak istiyorum. Aklımda Rival 3 veya G305 var. Çok oyuncu bir insan değilim ama arada oyun oynarım (tür farketmeden). Tavsiyelere açığım
Kablolusu var gayet memnunum . Bim online mağazasında 250 tl kendisi . Ama dediğim gibi kablolu . Bence duracell bir batarya ile yapabilir rival 3 ile .Rival 3 kullandım tek kötü yanı pili 2 hafta anca dayanıyor.
duracell takıyordum.Kablolusu var gayet memnunum . Bim online mağazasında 250 TL kendisi . Ama dediğim gibi kablolu . Bence duracell bir batarya ile yapabilir rival 3 ile .
Hocam rival 3 için 400 saat pil çmrü denmiş g305 için250Rival 3 kullandım tek kötü yanı pili 2 hafta anca dayanıyor.
Ama 2 hafta dayanıyordu.Hocam rival 3 için 400 saat pil çmrü denmiş g305 için250
g305 250 saat diyor o yüksek tazeleme hızında mı?Ama 2 hafta dayanıyordu.
En düşük tazeleme hızında 400 saat diyordu.
Ben fulle almıştım.
Bilmiyorum hocam o modeli.g305 250 saat diyor o yüksek tazeleme hızında mı?
Tercihim g305 olurdu, ne alırsan al şimdiden hayırlı olsunMerhabalar başlıkta yazdığım gibi 500 TL Bütçem var kablosuz mouse almak istiyorum. Aklımda Rival 3 veya G305 var. Çok oyuncu bir insan değilim ama arada oyun oynarım (tür farketmeden). Tavsiyelere açığım