Aynı anakarta sahibim ve bu ramlere yükseltme yaptım. İlk partta gelen ramler "bozukmuş". Yenisiyle şuan sistem çalışıyor ama 1DK da felan açılıyor. Biostan ayarlarla bu durumu değiştirebiliyorsun da o da sorun çıkarıyor diyenler olmuştu. Daha fazla uğraşmamak için ben denemedim. Denk gelmişken tecrübelerimi paylaşayım dedim.![]()
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2)
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Arkadaşlar selam. DDR 5 32 GB ram ihtiyacım var. Asus B650M-K anakart kullanıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Aynı anakarta sahibim ve bu ramlere yükseltme yaptım. İlk partta gelen ramler "bozukmuş". Yenisiyle şuan sistem çalışıyor ama 1DK da felan açılıyor. Biostan ayarlarla bu durumu değiştirebiliyorsun da o da sorun çıkarıyor diyenler olmuştu. Daha fazla uğraşmamak için ben denemedim. Denk gelmişken tecrübelerimi paylaşayım dedim.
Bende tam olarak başım 1.500 TL için ağrımasın diye bu ramleri tercih ettim yeni sisteme yakında kuracağım ; https://www.hepsiburada.com/a-data-...-gray-ax5u6000c3016g-dccargy-pm-HBC00007593KQAynı anakarta sahibim ve bu ramlere yükseltme yaptım. İlk partta gelen ramler "bozukmuş". Yenisiyle şuan sistem çalışıyor ama 1DK da felan açılıyor. Biostan ayarlarla bu durumu değiştirebiliyorsun da o da sorun çıkarıyor diyenler olmuştu. Daha fazla uğraşmamak için ben denemedim. Denk gelmişken tecrübelerimi paylaşayım dedim.
Herhangi bir sorun çıkartır mı? Sağlam bir marka mı? Hakkında çok sorun duydum.![]()
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2)
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Yok 200 tl sorun değil alırım. CL30 yazıyor ama bazı arkadaşlar 48 falan demişti bir yerde.Bende tam olarak başım 1.500 TL için ağrımasın diye bu ramleri tercih ettim yeni sisteme yakında kuracağım ; https://www.hepsiburada.com/a-data-...-gray-ax5u6000c3016g-dccargy-pm-HBC00007593KQ
Arkadaşa da bunu tavsiye edecektim ama max 5.000 TL yazmış.
Çünkü bu patriotlar tek modüllü geliyorlarmış, farklı çiplere sahip olma ihtimalleri yüksek oluyormuş.
Bu ramlerle sorun yaşanlar var ama sorunsuz kullananlar da var. Biraz şans işi. Belki yukarda arkadaşın yazdığından dolayıdır. Aldığım ilk part bozuk çıktı ama şuan yenilerini kullanıyorum. Görünürde bir sorun yok sadece pc geç açılıyor.Herhangi bir sorun çıkartır mı? Sağlam bir marka mı? Hakkında çok sorun duydum.
Bu ramler nasıl? Bilgisayarımın son parçası her şeyi topladım.![]()
GOODRAM IRDM 16GB 6000MHz CL30 DDR5 Siyah/Gümüs Single Kit Ram | ITOPYA
GOODRAM IRDM 16GB 6000MHz CL30 DDR5 Siyah/Gümüs Single Kit Ram En iyi fiyat seçenekleri ile IR-6000D564L30S/16G ITOPYA'dawww.itopya.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok 200 tl sorun değil alırım. CL30 yazıyor ama bazı arkadaşlar 48 falan demişti bir yerde.
PekiBu ramlerle sorun yaşanlar var ama sorunsuz kullananlar da var. Biraz şans işi. Belki yukarda arkadaşın yazdığından dolayıdır. Aldığım ilk part bozuk çıktı ama şuan yenilerini kullanıyorum. Görünürde bir sorun yok sadece pc geç açılıyor.
Memory Context Restore'u biliyorum ama bu ayarla sorun yaşayan olmuş o yüzden kurcalamak istemiyorum. Geç açılması çok elzem değil.
MHZ değeri 6000 gözüküyor ama birisi buna ikna olamamış sanırım. Teknik açıklaması yok.
Bu forumun milli ram i de bu ama o da bir gerçek.
Bence bu ramlerden yana şansını deneyebilirsin. Fiyat-Etiket olarak aşırı F/P. Genel bir sorun yaşarsan etiket at yardımcı olmaya çalışırım.
Bilgim yok malesef.Peki
Xpg Lancer Rgb White AX5U6000C3016G-DCLARWH 32GB (2X16GB) Ddr5 6000MHZ CL30 Gaming (Oyuncu) Ram
Buna ne diyorsunuz?
Olur dostum, benim attığımın diğer versiyonu zaten aralarında görülür bir fark yok. Sen max 5000 diyince ben önermedim ama ilk önerim bu olur zaten.Peki
Xpg Lancer Rgb White AX5U6000C3016G-DCLARWH 32GB (2X16GB) Ddr5 6000MHZ CL30 Gaming (Oyuncu) Ram
Buna ne diyorsunuz?
https://ty.gl/h29x80y5j1p4sOlur dostum, benim attığımın diğer versiyonu zaten aralarında görülür bir fark yok. Sen max 5000 diyince ben önermedim ama ilk önerim bu olur zaten.
Sağolun hocam bende bundan verdimhttps://ty.gl/h29x80y5j1p4s
400 TL kupon veriyor. 3 taksit peşin fiyatına 4768 TL’ye geldi. Çok iyi fiyat bence.