Maksimum 600 bin ₺ aile aracı arıyorum.

Corolla
1.6 Fiat Bravo. ( Sedan değil ama düşünülebilir.. )

Sedan bir araç bakıyorum, temiz ve üzmeyecek bir araç olsun. Ford focus 2 ve 3 bakıyordum ama sizin önerilerinize de ihtiyacım var. Marka model önerisi ve hatta direkt ilan link verseniz daha makbul olur.
Hyundai Accent Blue her motor olur. Mode Plus veya Prime alırsanız daha iyi olur. Şanzuman konusunda otomatikte manuelde sorunsuz. 2012 üstü model yılı olsun.

Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hyundai Accent Blue her motor olur. Mode Plus veya Prime alırsanız daha iyi olur. Şanzuman konusunda otomatikte manuelde sorunsuz. 2012 üstü model yılı olsun.
Evet bu da aklımda aslında teşekkürler

1.5 dci fluence olabilir, focusların iyi bir direksiyon hassasiyeti var ama süspansiyonları biraz sert olabilir buda iyi yol tutuşu demek.
Sedan istediğiniz için 1.6TDI manuel Toledolara da bakabilirsiniz, konforludur.

Sedan bir araç bakıyorum, temiz ve üzmeyecek bir araç olsun. Ford focus 2 ve 3 bakıyordum ama sizin önerilerinize de ihtiyacım var. Marka model önerisi ve hatta direkt ilan link verseniz daha makbul olur.
opel astra h kasa bizde kullanıyoruz fiyatına göre çok güzel araba

polo golf 6 fd6 varsa yoksa ies civic corolla eski kasa astra vb

Focus al geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,117
Üyeler
184,891
Son üye
Furkan Coşkun
Geri