Neler Yeni

Maksimum 6000 TL'ye sistem önerisi

UmutCan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Umutcan Uysal
Bütçe
6.000
Evet, başlıktan da gördüğünüz gibi maksimum 6.000 TL'ye sistem önerilerinizi bekliyorum.

Not: tek tek almak istemiyorum direk hazir sistem olarak şunu al, şöyle özelleştir, şu site daha güvenli diye söylerseniz çok iyi olur şimdiden teşekkürler.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
Evet, başlıktan da gördüğünüz gibi maksimum 6.000 TL'ye sistem önerilerinizi bekliyorum.

Not: tek tek almak istemiyorum direk hazir sistem olarak şunu al, şöyle özelleştir, şu site daha güvenli diye söylerseniz çok iyi olur şimdiden teşekkürler.
Bu saatte pek kimsenin yazıcağını sanmam sabahleyin tekrar acin konuyu bence

Ferzenk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Berdan Güven

Bu fiyata şuan sistem almanı tavsiye etmem 1650li falan sistem bulabilirsin parasına değmez bence.

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz

Fiyatlar bu durumdayken almanı tavsiye etmem ama fiyatlar artadabilir. Tercih senin. İlla da alacağım diyorsan Bunun Ssd'sini veya ram'ini yükseltip alabilirsin

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Fiyatlar bu durumdayken almanı tavsiye etmem ama fiyatlar artadabilir. Tercih senin. İlla da alacağım diyorsan Bunun Ssd'sini veya ram'ini yükseltip alabilirsin
Stok yok

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Ekran kartları piyasada yok zaten şuan o yüzden fiyatlar uçmuş. Geldiğinde fiyatlar artmamış olursa tavsiyem bu

Son düzenleme:

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin

kardeş öncelikle hayırlı olsun sana birkaç siteden birkaç örnek göndericem incele alırım almam de düşün taşın ekonomiye bakılırsa birdaha pc alamayacaz iyi seçmeye bak
itopya
teknobiyotik
çeşitli
gamegaraj

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
O son attığınız sistem 7bin 100tl eğer bütçeniz ona yetiyorsa bu fiyata 1 adet 1660superli sistem var eco v2 sistemini seçin ve ekran kartını 1660super seçince 7100 oluyor

Top Bottom