Neler Yeni

Maksimum 90000₺ araç arıyorum önerilerinizi bekliyorum

ExploiT

80+ Bronze
Bütçe
90000
Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar,

En fazla 90000₺' ye kadar araç almayı planlıyorum. Daha önce 2.5 sene kadar VW Bora 2001 1.9TDI Comfortline kullandım. Aracımdan çok memnundum yakıtı gidişi muazzam bir araçtı evlilik hazırlıkları nedeni ile satıp daha uygun bir araç almıştım BMW 1994 E36 318i modelini de 2.5 ay kadar kullandım hiç memnun kalmadım bu sebeple LPG li araçlara uzağım. Ardından askere gidip geldim evlendim şimdi bir araca ihtiyacımız var. En fazla 90000₺'ye kadar bakıyoruz bu en üst sınırımız bunun altında olursa çok daha iyi olur. Birinci tercihim çok çok memnun olduğum VW Bora 1.9TDI uzun süre bindim ve duygusal bir bağımda oldu araçla :) Nede olsa ilk aracımdı çok memnundum masraf etmiştim ama değmişti çok güçlü ve duruşu konforu olan bir araç. İkinci tercihim ise hep hayalini kurduğum E39 Kasa 5 serisi BMW modellerine bakıyorum ancak nerde araştırma yaptıysam herkes çok sorun çıkardığını ve masraflı olduğunu söylemiş. Duruşu ve konforu gerçekten çok güzel bir araç hep hayalimdi ancak masraf çıkarması şuan için beni üzecektir. Kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum. Genelde Alman otomobillerini düşünüyorum ancak yine de diğer marka önerilerinizi de beklerim. Birinci önceliğimiz dizel ancak benzinli önerilerinizi de beklerim. Şimdiden teşekkürler..

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan

ExploiT

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan

erigena.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Taha Kerim
Hocam WW Bora ile neredeyse aynı olabilir fakat Golf 4 veya Golf 5 bulabilirseniz temiz alınır.Golf 4 kullanmıştık güzel araçtı sadece 1.6 benzinli idi cebimizi yakıyordu dizele geçtik Golf 4 ler efsane araçtır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Opel Corsa bulabilirsen oda güzel olur tabi yazılımsız oynanmamış corsa bulmak zor piyasada :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ford Ghia ların en full`de bakılabilir bizde 2009 Ford focus vardı hocam oda efsane araçtı yol tutuşu gaz tepkimesi 100 numara idi.40 k ya almıştık 110k ya sattık daha 90 bindeydi araç bulabilirsen temiz al derim kaçırma.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Berkecan Ergin
Öyle duruma geldik ki araba falan alınmaz durumdayız. Şu paralara hurda alınıyor bildiğin. Eski kasa mercolara bakılabilir yasa temiz bulursan proton gen 2 yada gelly emgrand falanda bakabilirsin

ExploiT

80+ Bronze
önerileriniz için çok teşekkür ederim araştırmalarıma hala devam ediyorum :) e39 5 kasa kullanan varsa yorumlarını bekliyorum :)

Öyle duruma geldik ki araba falan alınmaz durumdayız. Şu paralara hurda alınıyor bildiğin. Eski kasa mercolara bakılabilir yasa temiz bulursan proton gen 2 yada gelly emgrand falanda bakabilirsin
maalesef piyasa çok üzücü :(

Top Bottom