Maltepe İnternet Sağlayıcıları

Uskan

80+
Reaksiyon skoru
42
Maltepe girne mah yaşıyorum millenicom kullanıyorum ve 3 gündür net yok öneri var mı memnun olduğunuz delirxem acil yardım edib geçeyim

İyiden kötüye:
  1. Türk Telekom
  2. netspeed
  3. ComNet
  4. GIBIRNet

Komşuların genelde ne kullanıyor?

Komşuların genelde ne kullanıyor?
Binada kimseyle konuşmuyorum kanka Türk telekomla görüştüm 350tlye bağlatıcam gibi 100-200mbps
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türknet pahalandı ama onuda listeye eklemek lazım bence.
türknet i aradım ismimi verdim bilgi alayım diye az kaldı paket giriyodu o hareket bitirdi geçmem kolpacılar

Maltepe girne mah yaşıyorum millenicom kullanıyorum ve 3 gündür net yok öneri var mı memnun olduğunuz delirxem acil yardım edib geçeyim
Millenicom aktif etmeme sebebini kendilerine sordunuz mu? Millenicom kullanıp nasıl internet yok? İnternete başvurdum ama 3 gündür yok desen anlardım.
Alternatif.
VegaNet
FixNet
Harici Firma önermiyorum.

Binada kimseyle konuşmuyorum kanka Türk telekomla görüştüm 350tlye bağlatıcam gibi 100-200mbps

türknet i aradım ismimi verdim bilgi alayım diye az kaldı paket giriyodu o hareket bitirdi geçmem kolpacılar
O firmayı önermem zaten hocam. Müşteri hizmetleri bile yok abone olurken var olduktan sonra yok :D
Yurtdışı pingide yüksek
kesintide var.

muyorum kanka Türk telekomla görüştüm 350tlye bağlatıcam gibi 100-200mbps
Bence şu fiyatlara bir bakın:
1676279825812.png

Sürekli kesinti yaşayan mı? Yüksek ping? Düşük Hız? Sorun olunca sitesi kapanıp çözüm üretilememesi mi!?
Şikayetvar+Forumlarda zaten gorebilirsiniz. Kucuk firmalar yerine büyük firmalar önerseniz daha iyi olurdu.

İyiden kötüye:
  1. Türk Telekom
  2. netspeed
  3. ComNet
  4. GIBIRNet
Hiç biri bence iyi değil. 1. Olan fiyatdan ötürü diğerleri fiyatını haketmiyor. 90TL Verebilceğim firmalar bence. Pahalı ve hizmeti sunamamktalar.!

Millenicom aktif etmeme sebebini kendilerine sordunuz mu? Millenicom kullanıp nasıl internet yok? İnternete başvurdum ama 3 gündür yok desen anlardım.
Alternatif.
VegaNet
FixNet
Harici Firma önermiyorum.
Aga çalışma var dediler bekledim 3 gün sonunda yeni geldi 10dk önce

Aga çalışma var dediler bekledim 3 gün sonunda yeni geldi 10dk önce
Hayırlı olsun nasıl Millenicom bir speedtest rica edebilirmiyim. Bende 2016 dan beri kullanıyorum 7/24 sabit hız ve 7/24 stabil ve 7/24 destek hizmeti ile aşırı menmunum 2. hat tt.

Geri