Maltepe İnternet Sağlayıcıları

Hayırlı olsun nasıl Millenicom bir speedtest rica edebilirmiyim. Bende 2016 dan beri kullanıyorum 7/24 sabit hız ve 7/24 stabil ve 7/24 destek hizmeti ile aşırı menmunum 2. hat tt.
reis sen çalışanı falansn galiba fiyatı uygun 100tl falan ama bu değerşler 100tl çoğu türk telekomu kullanıyor alt yapı ondan terchm o gibi

DOWNLOAD Mbps
21.46
UPLOAD Mbps
5.72

reis sen çalışanı falansn galiba fiyatı uygun 100tl falan ama bu değerşler 100tl çoğu türk telekomu kullanıyor alt yapı ondan terchm o gibi

DOWNLOAD Mbps
21.46
UPLOAD Mbps
5.72
Çalışan değilim. Sadece bir eski kullanıcıyım bireysel. Merak ettim.
24Mbps paket sanırım verilmiş sana. bende 24mbps kullanmıştım. Hatta https://www.youtube.com/@hormasy/videos Buradan gorebilirsiniz şimdi ise 100mbps fiber kullanıcısıyım.
Hayırlı olsun. Tahhüütsüzlerde btk gereği 3 ay kullanmanız gerekiyor diye biliyorum. Alternatif düşünürsen veganet-fixnet bakabilirsin. Düşünmesen milleni bence iyi bir firma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çalışan değilim. Sadece bir eski kullanıcıyım bireysel. Merak ettim.
24Mbps paket sanırım verilmiş sana. bende 24mbps kullanmıştım. Hatta https://www.youtube.com/@hormasy/videos Buradan gorebilirsiniz şimdi ise 100mbps fiber kullanıcısıyım.
Hayırlı olsun. Tahhüütsüzlerde btk gereği 3 ay kullanmanız gerekiyor diye biliyorum. Alternatif düşünürsen veganet-fixnet bakabilirsin. Düşünmesen milleni bence iyi bir firma.
ben 3-4 yıldır kullanıyorum bu kesinti falan beni soğuttu. Anlamadım çoğu türk telekomu kullanıyor ve daha düşük fiyata nasıl veriyor veya daha yüksek mbps verio

ben 3-4 yıldır kullanıyorum bu kesinti falan beni soğuttu. Anlamadım çoğu türk telekomu kullanıyor ve daha düşük fiyata nasıl veriyor veya daha yüksek mbps verio
Ucuz ama yüksek hız alanalar eski müşteri sanırım senin ödediğin paraya ben 2. hat tt den alıyorum 35mbps :D
Şimdi tt'e geçsen yeni müşteri olcağın için iyi bir fiyat vermezler önermem.
Türktelekom ile goruşun bence milleni bu kesintileri yapmaz yapsa tüm abonelerde gider. Bolgesel çalışma olabilir.

Ucuz ama yüksek hız alanalar eski müşteri sanırım senin ödediğin paraya ben 2. hat tt den alıyorum 35mbps :D
Şimdi tt'e geçsen yeni müşteri olcağın için iyi bir fiyat vermezler önermem.
Türktelekom ile goruşun bence milleni bu kesintileri yapmaz yapsa tüm abonelerde gider. Bolgesel çalışma olabilir.
bugün sabah 04:00 de biticekti daha yeni bitti adamlar geldi aradığımda ise elimizden bişey gelmiyor diyorlardı. Türk Telekom iyi değil mi anlamadım arkadaşım kullanıyor memnun oyun oynuyoruz pingi 8 falan bide santrale yakınız galiba pingler hep düşük oluyor

bugün sabah 04:00 de biticekti daha yeni bitti adamlar geldi aradığımda ise elimizden bişey gelmiyor diyorlardı. Türk Telekom iyi değil mi anlamadım arkadaşım kullanıyor memnun oyun oynuyoruz pingi 8 falan bide santrale yakınız galiba pingler hep düşük oluyor
Şehir neresi?
Arkadaşının ve senin oynadığın sunucunun ip adresi belli mi?
Sen vdsl o da mı vdsl? Aynı modem aynı kablo mu? Aynı şehirdeki pop noktası mı?
Bunlar ayrıntılı önemi bilgilier ona gore karşılaştırabilirsin.
TT İyi bir firma ama bende 2 firma var bi tt bi milleni arasında 0 fark mevcut.
TT: Statik ip
Milleni: Dinamik İp.
TT: Vdsl
Milleni: Vdsl(Eski testlere göre)
Aynı modem aynı kablo aynı pc ile yaptım aynı sonuçları almıştım( Farklı pop noktası farklı routin)

Şehir neresi?
Aynı modem aynı kablo aynı pc ile yaptım aynı sonuçları almıştım( Farklı pop noktası farklı routin)
Kanka başlığa yazdım İst maltepe aynı yerdeyiz o gülsuyunun orda valoda ikimiz max 10 ping alıyoruz genelde 6-8 o tt ben mileniydim iyi uygun firma ne yapsam bilemedim yüksek mbps alcam superonline aradım ona soruyorum,

Şehir neresi?
statik ile dinamik farkı nedir

Kanka başlığa yazdım İst maltepe aynı yerdeyiz o gülsuyunun orda valoda ikimiz max 10 ping alıyoruz genelde 6-8 o tt ben mileniydim iyi uygun firma ne yapsam bilemedim yüksek mbps alcam superonline aradım ona soruyorum,

statik ile dinamik farkı nedir
Dinamik ip de genel cgnat havuzuna alırlar. Gerçek ping değerlerini sunmaz. Riskli ve 10bin kişinin filen ulduğu bir ip dir. özetle.
Statik ip kişiye özel sabit bir ip cgnatdan cıkılmış gerçek ping değerlerini sunar. Daha iyi bir routing ile yonetilmektedir.
Max 10 ping almanız 2 firma icin birebir ping değeri.
O 6-8-10 ping alması cok fark yok fazla para vermene gerek yok.
Millenide kalabilirsin bence. Dilersen tt'e geç ama modemi resetleyip 2-3 kere denermisin her 1 resete pingini kontrol et.
1 Aylık milleniden statik ip alın bi deneyin

Sürekli kesinti yaşayan mı? Yüksek ping? Düşük Hız? Sorun olunca sitesi kapanıp çözüm üretilememesi mi!?
Şikayetvar+Forumlarda zaten gorebilirsiniz. Kucuk firmalar yerine büyük firmalar önerseniz daha iyi olurdu.

Hiç biri bence iyi değil. 1. Olan fiyatdan ötürü diğerleri fiyatını haketmiyor. 90TL Verebilceğim firmalar bence. Pahalı ve hizmeti sunamamktalar.!
Bir zamanlar turknette oyledi ilk çıktığı zamanlarda tt dan geçmiştim sonralara doğru en iyi internet sağlayıcılarından biri oldu zamanla o sorunlarda çözülür

Bir zamanlar turknette oyledi ilk çıktığı zamanlarda tt dan geçmiştim sonralara doğru en iyi internet sağlayıcılarından biri oldu zamanla o sorunlarda çözülür
Valla ben hiç menmun kalmadım. Tn firmasında.

tt 200 mbps 300 TL 2 yıl taahüt var 1000 destekliyormuş ping dedin diye düşünüyorum yoksa direkt geçicem ttye
Milleni de kal bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,162
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri