DA-MD2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Belirli üyeleri var cidden faydalı adam onlar. Ama belirli bir sinir kitlesi de var.Neresi faydalı peki söyle bilelim?
Belirli üyeleri var cidden faydalı adam onlar. Ama belirli bir sinir kitlesi de var.Neresi faydalı peki söyle bilelim?
Çünkü f/p değil broTechnopat faydalı mı? F/P diye Rampage ve GamePower önerdiğimizde resmen bizi hackleyip adresimizi bulup öldürmeye gelecekler.
Faydalı demedim ki.Neresi faydalı peki söyle bilelim?
Drop Plus F/P değil mi?Çünkü f/p değil bro
*paramızı çöpe atmak için satın alıyoruz (Ekipmanlar için konuşuyorum.)Zaten Gamepower,James Donkey gibi markaları F/P ürünlerinden dolayı satın alıyoruz
Drop Plus ve FuryX gayet güzel.Faydalı demedim ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Drop Plus F/P değil mi?
Dostum artık Kaan'ı seviyorum gerisini sen düşün. Orda bana ne hakaretler edildi.Technopat’a faydasız demesi baya komiğime gitti. Burada yapılan Türkçe katliamı ve bilgisizliği görünce.
Valla bir anlatıyorum ama kimse okumuyor. PSu 18tl farkla MWE yapılıyor.PSU kötü tamam ama o ekran kartı sorunlu değil. 2 fanlı modelleri sorunlu.
Hocam tam siz en azından oradaki çoğunluk gibi değilsiniz derken bunu görmek üzdü, peki.İki forumda neden var? Bilgi sahibi olmayan insanlara yardım etmek için. Ben donanım hakkında sıfır bilgi sahibi iken en eski sistem toplama rehberlerinizi izleyerek bilgimi arttırdım. Aynı şekilde Technopat Sosyal'e kayıt olduktan sonrada çok şey öğrendim. İki forumda kusursuz değil, iki forumda da hata yapanlar var.
Nasıl yani? Kimin karısına laf atmış?Bu hakaret tüm herkese yapılmıştır kusra bakmasınlar ama sadece sponsorluk ile çalışan ve başkalarının karısına laf atan recep denen adamdanda bir şey beklemeyin
Link paylaşmak yasak ise kusra bakmayınNasıl yani? Kimin karısına laf atmış?