Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
yakalandıkPUSTİKAFA bu forumda dolaşıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Casusları var beyler elf gözü var bende.
yakalandıkPUSTİKAFA bu forumda dolaşıyordu
Olsun banane? Bize sallıyorlar biz gidiyoruz oraya adam dc gel diyor bizde tamam hadi at diyoruz sonra tehdit ediyorsunuz diyor?PUSTİKAFA bu forumda dolaşıyordu
Gelsin bakalım. Buarada artık seni seviyorum bantopatta 20 dakika geçirdikten sonra senin kıymetini bile anladım.yakalandık
Kaan'ım, raporlayan bebeğim sen bile bunlardan iyisinyakalandık
Adamlar cidden komik.Olsun banane? Bize sallıyorlar biz gidiyoruz oraya adam dc gel diyor bizde tamam hadi at diyoruz sonra tehdit ediyorsunuz diyor?
Birde yazım kurallarıyla zeka ölçmelerine ne diyorsun? @PustiKafa bruuss Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
@White Ravens 'de ajan. Rapor ile gizli konuşmalarımız var.Gelsin bakalım. Buarada artık seni seviyorum bantopatta 20 dakika geçirdikten sonra senin kıymetini bile anladım.
yoo dolaş sıkıntı yok, durup durup laf atıyorsunuz biz bir şey diyince uzatıyor oluyoruz siz her ay açıyorsunuz bu tarz konuları ondan sonra onlar bize rakip değil diyorsunuz.Dolaşmama izin vermiyor musunuz?
Siz bilirsiniz. Sadece 1 konuya baktım.
Amacım o arkadaşa bir şey demekti size demiş gibi gözüktüysem kusura bakmayın. O arkadaş çok uzattı konuyu zaten sonra konu kilitlendi.yoo dolaş sıkıntı yok, durup durup laf atıyorsunuz biz bir şey diyince uzatıyor oluyoruz siz her ay açıyorsunuz bu tarz konuları ondan sonra onlar bize rakip değil diyorsunuz.
Gelme demiyorum dostum, gel takıl sıkıntı yok. Ben sadece Technopat'ın bu tavırlarına kızıyorum. Ama dolandırıcı demek nedir? Konunun ilk mesajını okuyun lütfen.Kusura bakmayın bir daha gelmem.
Amacım o arkadaşa bir şey demekti size demiş gibi gözüktüysem kusura bakmayın. O arkadaş çok uzattı konuyu zaten sonra konu kilitlendi.
Evet dolaşıyordum. Ama sebebi bir arkadaşın (buradan gelen) Technopat'tan 9 yıl ip ban yemesiydi. Bende merak edip geldim.PUSTİKAFA bu forumda dolaşıyordu
O mesajı ben yazmadım ve evet dolandırıcı demek çok ayıp bir şey. O dolandırıcı konusunda haklısınız.Gelme demiyorum dostum, gel takıl sıkıntı yok. Ben sadece Technopat'ın bu tavırlarına kızıyorum. Ama dolandırıcı demek nedir? Konunun ilk mesajını okuyun lütfen.
@Abdullah Hacıgül dedikleri bu ve bizimle dalga geçiyorlar ? Buradaki arkadaş bizi Discord'a çağırıyor bizde tamam diyince ''tehdit'' ediyor oluyoruz.@Mert Özkaya al sana özet
İşin komik yanı ilk DC'ye çağırıp sonra kabadayı ve tehditkar demeleri. Bir de yazım kuralları olayı var Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle