Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
En düşük rütbeki asker + Doğan.SLXsıkıntılı mısın kanka söylesene ismini
En düşük rütbeki asker + Doğan.SLXsıkıntılı mısın kanka söylesene ismini
İnsanlara hakareti öyle normalmiş gibi anlatıyosunki zannedersinki senin hayatında hakaretsiz, iftirasız dakika yok. Sana kızan biriside çıkıp SENİN ANNENE "MALUM KİŞİ" DESE ne diyeceksin?Güzel denklem Artık malum kişi yerine doğan SLX kullanan er deriz.
Aga sen niye sinirlendin kiİnsanlara hakareti öyle normalmiş gibi anlatıyosunki zannedersinki senin hayatında hakaretsiz, iftirasız dakika yok. Sana kızan biriside çıkıp SENİN ANNENE "MALUM KİŞİ" DESE ne diyeceksin?
Sinirlenmedim aksine sana yaptığın hatayı anlatıyorum. Çünkü sen hata(bana göre) yaptıkça birilerinede o hatayı sana karşı tekrarlama hakkı doğuruyorsun.Aga sen niye sinirlendin ki
Belki adamın soyadı Doğaner'dir senin bahsettiğin kişi değildir?Sinirlenmedim aksine sana yaptığın hatayı anlatıyorum. Çünkü sen hata(bana göre) yaptıkça birilerinede o hatayı sana karşı tekrarlama hakkı doğuruyorsun.
Tabi tabi Doğanerdir kesin, Elon Musk lada görüşebiliyordurBelki adamın soyadı Doğaner'dir senin bahsettiğin kişi değildir?
TikTok bile açtıAdam ekonomi hariç heryerde
Neyse ben sana sadece söylemek istediğimi söyliyim, anlayıp anlamamak sana kalmış. Adamlar 10.000 km öteden suç işliyorlar ve bu suçu işlerkende ABD nin onları teslim etmiyceni bilerek işliyorlar. Ama bizim burdaki Türk insanı o sahtekar örgütlere inanıp aynı şeyleri tekrarladıklarında suç işlemiş oluyorlar ve cezasını çekiyorlar. Yazık günah diyorum sadece. Hem hakaret ettiğin kişiye, hemde bir sıkıntı yaşarsan sana.Kanka malum kişi dediğime göre tek ondan bahsettiğim anlamına gelmiyor ama ondan bahsetmiş de olabilirim. Voldemort'un adından bahsedince direkt geliyordu. Aynısı olur diye korkuyorum.
Aga benim yerim yurdum belli kütahyadayım gelip alsınlar.Neyse ben sana sadece söylemek istediğimi söyliyim, anlayıp anlamamak sana kalmış. Adamlar 10.000 km öteden suç işliyorlar ve bu suçu işlerkende ABD nin onları teslim etmiyceni bilerek işliyorlar. Ama bizim burdaki Türk insanı o sahtekar örgütlere inanıp aynı şeyleri tekrarladıklarında suç işlemiş oluyorlar ve cezasını çekiyorlar. Yazık günah diyorum sadece. Hem hakaret ettiğin kişiye, hemde bir sıkıntı yaşarsan sana.
Madem alınmak için heveslisin o zaman suçluluk ile suçsuzluk arasında kalan böyle muallak kelimeler kullanma. Direk ABD dekilerin kelimelerini kullanki o zaman gelip alırlar.Aga benim yerim yurdum belli kütahyadayım gelip alsınlar.