Neler Yeni

Mâlum kişinin Elon Musk'tan mavi tik indirimi istemesi

emrergin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Emre Ergin
Trollerin devlet finansesi altında olmasına ve bot basılmasına. Kendisi için isteyecek hali yok parası çok zaten.
demet akalında da para çok ama o da ağladı
Amerika'da herkes karşı neredeyse.

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Twitter diğer sosyal medya hesaplarından daha güvenli mavi tık istemesi resmi cumhurbaşkanlığı Twitter hesabını belli etmek için olabilir ama buna bukadar takıldığını sanmam

Haberlerde çoğu şeyi abartıyorlar takılmayın

Borders

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ne desem boş
Ben de günlerdir bunu düşünüyordum, mavi tik ücretini nasıl ödeyecek bu halk diye... En büyük sorunlardan biri çözüldü çok şükür. Bazıları konuşur, bazıları yapar, size de bir şey beğendiremiyoruz(!)

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Ben de günlerdir bunu düşünüyordum, mavi tik ücretini nasıl ödeyecek bu halk diye... En büyük sorunlardan biri çözüldü çok şükür. Bazıları konuşur, bazıları yapar, size de bir şey beğendiremiyoruz(!)
Ümit Özdağ'a oy verecek misin knk

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkadaş bu ülkede mavi tikli olan adamın hali vakti yerindedir. Bu mesele neden malum kişiyi ilgilendiriyor ve indirim istiyor onu anlamadım. Yoksa iletişim başkanlığı sosyal medya giderlerini de mi karşılıyor? Bot mu basıyorlar?
Cumhurbaşkanının bunu demesi normal zaten hem Elon Musk'da ülkelerin durumuna göre bir ücretlendirme olacağını açıklamıştı.
Cumhurbaşkanımız belki de bu ücretlendirmeyi biraz daha düşürecektir.

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Adama niye malum kişi diyorsunuz ? Voldemort mu bu ?
Sayın reisimiz ve başkanımız Recep tayyip erdoğan diyeceksiniz. 😁
Kanka malum kişi dediğime göre tek ondan bahsettiğim anlamına gelmiyor ama ondan bahsetmiş de olabilirim. Voldemort'un adından bahsedince direkt geliyordu. Aynısı olur diye korkuyorum.

Top Bottom