Merhaba,
Tanıtım :
MalwareBytes Free tarama amaçlı kullanabileceğiniz freeware bir yazılımdır.
Kullanımı :
1 - Programı hangi tür cihaza kuracağınızı seçiniz.
2 - Install tuşuna basınız, dilerseniz advanced options'a gelip shortcut oluşturup oluşturmamayı kapatın dilerseniz programın kurulacağı dosya konumunu değiştirin.
3 - Size MalwareBytes Browser Guard kurmak isteyip istemediğinizi soracak, eğer kurmak istiyorsanız ''Yes, install'' diyiniz. Ben de halihazırda bu extension olduğundan skip tuşuna basacağım.
4 - Bu bölümü maybe later diyerek atlayabilirsiniz.
5 - Bu bölümüde ''Open MalwareBytes Free'' diyerek atlayabilirsiniz.
6 - Sağ üst bölümden ayarlara giriniz.
7 - Security yazısına tıklayıp scan options ayarlarını resimde ki gibi yapınız.
8 - Scan diyerek taramayı çalıştırınız.
9 - Tarama sonunda tespit edilen ögeleri karantinaya alıp ''Detection History'' bölümünden temizleyiniz.
MalwareBytes Free kullanımı oldukça basit bir programdır. Sistem taraması bakımından da iş gören bir programdır.
GÜVENLİ GÜNLER!
Tanıtım :
MalwareBytes Free tarama amaçlı kullanabileceğiniz freeware bir yazılımdır.
Kullanımı :
1 - Programı hangi tür cihaza kuracağınızı seçiniz.
2 - Install tuşuna basınız, dilerseniz advanced options'a gelip shortcut oluşturup oluşturmamayı kapatın dilerseniz programın kurulacağı dosya konumunu değiştirin.
3 - Size MalwareBytes Browser Guard kurmak isteyip istemediğinizi soracak, eğer kurmak istiyorsanız ''Yes, install'' diyiniz. Ben de halihazırda bu extension olduğundan skip tuşuna basacağım.
4 - Bu bölümü maybe later diyerek atlayabilirsiniz.
5 - Bu bölümüde ''Open MalwareBytes Free'' diyerek atlayabilirsiniz.
6 - Sağ üst bölümden ayarlara giriniz.
7 - Security yazısına tıklayıp scan options ayarlarını resimde ki gibi yapınız.
8 - Scan diyerek taramayı çalıştırınız.
9 - Tarama sonunda tespit edilen ögeleri karantinaya alıp ''Detection History'' bölümünden temizleyiniz.
MalwareBytes Free kullanımı oldukça basit bir programdır. Sistem taraması bakımından da iş gören bir programdır.
GÜVENLİ GÜNLER!
Son düzenleme: