halkımızda garip bir dolandırıcılık mıknatıslığı var ve millet şaka maka kör gibi atlıyor bazısı kör göze bile gözükmesine rağmenÇok belli oluyordu ya hayvanları kullanarak para istiyorlardı sonraki hafta bakıyordun kadın botoks yaptırmış takı takmış .d
Hayatlarını savundukları hayvanlar üzerinden böyle çirkin bir şey yapmaları aşırı ironik ya. Mesele bu yaptıkları şey değil aslında bunlar olacaktır her zaman, asıl mesele bunlara kanıp bağış yapan enayi kesimde. Ya hu hayvanları çok mu beslemek istiyorsun git bir bagaj mama al şehrindeki barınağa git ver yav bu kadar mı zor yok illaha enayi gibi dolandırıcılara para atacak.
Böyle hassas dönemde bu konuyu kötü niyetli açtığınızı düşünüyorum. Her iki tarafta da çürükler var ve olacaktır da.
Raporlarla ifşalanmışlar bağışlar akrabalar arası transfer edip parayı kırmışlar sözde hayvanseverler.
Raporlarla ifşalanmışlar bağışlar akrabalar arası transfer edip parayı kırmışlar sözde hayvanseverler.
Neden toplatmaya karşı çıktıkları belli oldu ekmek tekneleri gidiyor
Ben iki tarafıda sucluyorum, 20 yıldır köpeklerin çoğalmasını engelleyemeyende suçlu hayvanlar üzerinden zengin olanlarda suçlu.Böyle hassas dönemde bu konuyu kötü niyetli açtığınızı düşünüyorum. Her iki tarafta da çürükler var ve olacaktır da.
Mesela Güvenli Sokaklar Derneği başkanı Murat Pınar da hayvan ticareti yapan birisi ne kadar trajikomik değil mi? Ve bu adam toplantıya alınırken bilim adamları, veterinerler, avukatlar toplantıya alınmıyor.
20 yıldır toplanan vergi paralarıyla bugüne kadar hayvanlar için ne yapıldı ? Toplanan paralar nereye harcandı ? Eğer zamanında bir şeyler yapılmış olsa böyle bir sorun olur muydu?
Evet ortada bir sorun var ama bu soruna karşı sunulan çözüm yöntemi doğru değil.
"2 yıldır binanın önünde beslediğimiz, kısırlaştırıp aşılarını yaptırdığımız, kimseye zararı olmayan köpeği mi öldüreceksiniz?" diyen var mesela HAKLI
"Çocuğuma saldırır diye korkuyorum" diyen de var. E bu da HAKLI
Bir canlının yaşam hakkının elinden alınmasını doğru bulmuyorum.