Neler Yeni

Mamba te ve elite farkları

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Can erol
Razer mamba alıcam ama elite ve t.e olarak 2 farklı serisi var arasında ne fark var hangisini almalıyım sizce

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Mamba mı deathradder elite mi? G300s bana oluyor.

burak41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak YEMENLİ
Dostum ben razer mamba te kullanıyorum ve kesinlikler önermiyorum.Razerın hiçbir ürününü önermiyorum daha öncesinda blackwidow chroma kullanıyordum onu da önermiyorum razer almayın pişmanlık.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Birinde optik 5g birinde lazer 5g sensör var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben mamba yerine viper ya da deathadder v2 alırdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Can erol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum ben razer mamba te kullanıyorum ve kesinlikler önermiyorum.Razerın hiçbir ürününü önermiyorum daha öncesinda blackwidow chroma kullanıyordum onu da önermiyorum razer almayın pişmanlık.
Neden

Birinde optik 5g birinde lazer 5g sensör var

Ben mamba yerine viper ya da deathadder v2 alırdım
Hangi sensör daha iyi

burak41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak YEMENLİ
Neden

Hangi sensör daha iyi
1- Kendi kendine 1-2 saniyeliğine donuyor mouse hareket etmiyor
2- Mouse u ekranın ortasında tutuyorum diyelim. Hafif oynatıyorum kendi kendine sağ üst köşeye falan kayıyor
3- Razer synapse bazen görüyör bazen görmüyor kafasına göre

Bu söylediklerim sürekli olmuyor ama sinir bozucu ben Razerın 2 ürününü kullandım ikisinde de memnun kalmadım tavsiye etmiyorum. Yinede sen bilirsin çok almak istiyorsan al

Çınar Yaşar

80+ Gold
Ben Razer Blackwidow Elite, Razer Deathadder ve Razer Kraken X kullandım özellikle klavye mükemmel, mouse olarak da çok güzel

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Ben Razer Blackwidow Elite, Razer Deathadder ve Razer Kraken X kullandım özellikle klavye mükemmel, mouse olarak da çok güzel
dostum deathadder önerirmisin? G300s kullanıyordum.Elime olurmu? En önemli kısmı bu? Malzeme kalitesi çok hoşuma gitti yapısı falan almak istiyorum elite modelini.

Çınar Yaşar

80+ Gold
dostum deathadder önerirmisin? G300s kullanıyordum.Elime olurmu? En önemli kısmı bu? Malzeme kalitesi çok hoşuma gitti yapısı falan almak istiyorum elite modelini.
G300s hala sorunsuz çalışıyorsa onda kal bence fakat çalışmıyorsa Deathadder alabilirsin, fakat Steelseries almak daha mantıklı geliyor bana

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
G300s hala sorunsuz çalışıyorsa onda kal bence fakat çalışmıyorsa Deathadder alabilirsin, fakat Steelseries almak daha mantıklı geliyor bana
350ye sıfır elite buldum bi arkadaştan 300s çalışıyor ama yeni sistem diziyorum temiz başlangıç yapalım :) steelseries 600üde denicem razeride hangisi güzel oturursa ama ölçülerine baktım razer tam benlik gibi geldi :)

Çınar Yaşar

80+ Gold
350ye sıfır elite buldum bi arkadaştan 300s çalışıyor ama yeni sistem diziyorum temiz başlangıç yapalım :) Steelseries 600üde denicem razeride hangisi güzel oturursa ama ölçülerine baktım razer tam benlik gibi geldi :)
Deneme şansın olursa dene hangisi uygunsa onu al, bence Razer al ama senin kararın

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri