CemreKusdemir
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Hocam herkese selam aranızda grafik tasarım ile ilgilenen var mı bilmiyorum ama bir kaç manipülasyon çalışmamı sizlere göstermek istiyorum.
Eline sağlık hepsi birbirinden güzel olmuş ana hatları parlak yapıp arkaları biraz daha soluk kullansan daha iyi görünebilir.Hocam herkese selam aranızda grafik tasarım ile ilgilenen var mı bilmiyorum ama bir kaç manipülasyon çalışmamı sizlere göstermek istiyorum.
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim hocamne kadar ekleme/değişiklik yaptın bilmiyorum ama görseller efsane. seçim yap desen herhalde ilkini seçerdim. ama hepsi çok çok iyi
Evet ona dikkat edeceğim, teşekkür ederimEline sağlık hepsi birbirinden güzel olmuş ana hatları parlak yapıp arkaları biraz daha soluk kullansan daha iyi görünebilir.
Hepsini kaydetmemişim ama şöyle gösterebilirim ;çok güzel olmuş peki ne kadar değişiklik yaptın tasarımlarda?
görseller güzel ama manipülasyonla ne alakası varHocam herkese selam aranızda grafik tasarım ile ilgilenen var mı bilmiyorum ama bir kaç manipülasyon çalışmamı sizlere göstermek istiyorum.
![]()
![]()
![]()
hocam bu tarz basit işleri canvadan kendinizde yaparsınız benceEline sağlık çok güzel olmuş konuyla alakasız basit bir isteğim var müsait zamanında yapabilir misin?
Alıntıyı görüntüle
Altta yazan yazıyı kaldırıp Disiplin>Motivasyon sözünün altının tam ortasına Mert yazabilir misin yapsanda yapmasanda şimdiden teşekkürler bilgisayar duvar kağıdı olarak kullanacağım
gayet iyiler hocam en az 7/10 alırlar. Işık efektini nasıl veriyorsunuz bu arada?Hocam herkese selam aranızda grafik tasarım ile ilgilenen var mı bilmiyorum ama bir kaç manipülasyon çalışmamı sizlere göstermek istiyorum.
![]()
![]()
![]()