Takas etmek istediğin şeyin solunda, ithalat/ihracat/tüm takaslar/takas yok seçeneğini belirleyebileceğin bir açılır menü vararkadaşlar oyunda ticaret yapamıyorum kilitli:ticaret kuralı 'ticaret yok' olarak ayarlandı diyor ticaret yapmama izin vermiyor oyunun her yerine baktım öyle bi ayar gözükmüyor yardımcı olur musunuz
çok teşekkür ederim kör gibi görmemişim orayıTakas etmek istediğin şeyin solunda, ithalat/ihracat/tüm takaslar/takas yok seçeneğini belirleyebileceğin bir açılır menü var
baya sardı ticaret yapmadan 10 saat oynadım yani sen düşünbu arada oyun nasıl
?
oyun kingdom come misali mi yoksa daha farlı mı hangi personbaya sardı ticaret yapmadan 10 saat oynadım yani sen düşün![]()
birine benzetmek saygısızlık olur bence oyuna bütün bu tarzdaki oyunların karşımı diyebilriim çok derin birine benzetilmez yani her şeyi kontrol edebiliyorsun bu tarz oyunları seviyorsan kesinlikle tavsiye ederimoyun kingdom come misali mi yoksa daha farlı mı hangi person
first person mu oyunbirine benzetmek saygısızlık olur bence oyuna bütün bu tarzdaki oyunların karşımı diyebilriim çok derin birine benzetilmez yani her şeyi kontrol edebiliyorsun bu tarz oyunları seviyorsan kesinlikle tavsiye ederim
TPS bannerlord gibi düşün ama empire earth gibifirst person mu oyun
aslına bakarsan fpsde değil tpsde çünkü bir karakter yönetmiyorsun strateji oyunu olduğu için ilahi bakışta oynuyorsun oyunu empire earth oynadıysan aynısı diyebilirimfirst person mu oyun